Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΙ,ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΘΗΡΕΣ

Σήμερα 25 Γενάρη ψηφίζουμε για τη νέα μας Βουλή. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανάλυση κάποιων κοινωνικών φαινομένων. Στην κοινωνία μας κατά την προεκλογική περίοδο αναπτύσσονται τα φαινόμενα των σταυροθήρων, των σταυρωτών και των σταυρωμένων.
Ο ι σταυροθήρες είναι αυτοί που στο κυνήγι του σταυρού, τάζουν και πωλούν ελπίδα για μια καλύτερη επόμενη μέρα παρόλο που εκείνοι δημιούργησαν τη ζοφερή πραγματικότητα όλο το προηγούμενο διάστημα. Η διαφορά αυτών των εκλογών είναι η παρουσία μεγάλου αριθμού αποστράτων στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων με μοναδικό σκοπό το κυνήγι της ψήφου των στελεχών των Ε.Δ.-Σ.Α. και ίσως μια ενίσχυση της αξιοπιστίας του κόμματος. Σε αυτούς τους σταυροθήρες που έκαναν αυτό το βήμα θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει να βάλουν μια φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους  μπροστά στον καθρέπτη τους. Κάθε πρωί να την κοιτούν και να τη ρωτούν αν είναι περήφανη για αυτούς.

Οι σταυρωτές είναι όπως καταλαβαίνετε όλοι εμείς κατά πρώτον που καλούμαστε να σταυρώσουμε τους υποψηφίους αυτών των εκλογών. Όμως εγώ θα απευθυνθώ κυρίως στα στελέχη, που όπως είπα και πριν ήταν το target group που μπήκε ιδιαιτέρως φέτος στο στόχαστρο των κομμάτων .Θ α ήθελα να τους πω να προσέχουν τους παλαιοκομματικούς σταυρωτές, που με όλα αυτά που έκαναν εντός / εκτός Βουλής , τους έχουν σταυρώσει στον σταυρό του καθημερινού μαρτυρίου των περικοπών και των ύβρεων που εξαπολύονταν κατά αυτών. Θα τους πρότεινα να σκεφτούν το ποιους θα πρέπει να σταυρώσουν και το εάν θα πρέπει να σταυρώσουν αστράτευτους πολιτικούς νεοσσούς των κομματικών σωλήνων ή ανθρώπους που έχουν φορέσει και τιμήσει το εθνόσημο ,όπως αυτοί, ανεξαρτήτως κόμματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου