Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Νεα περιπολικα οχηματα τυπου τζιπ για την Ελληνικη Αστυνομια


ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

H Ένωσή μας, έχει κατ’ επανάληψη ζητήσει, τόσο από την πολιτική όσο και από τη φυσική ηγεσία του σώματος, την παρέμβασή τους προκειμένου να ανανεωθεί ο στόλος των υπηρεσιακών οχημάτων της Δ.Α. Ρεθύμνης, καθότι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα περισσότερα οχήματα χαρακτηρίζεται επιεικώς απαράδεκτη.
Μεγάλο δε πρόβλημα είναι η απουσία των ειδικών οχημάτων (τζιπ) από τις περισσότερες Υπηρεσίες και ειδικά της υπαίθρου. Αρκετοί συνάδελφοι καλούνται καθημερινά να μεταβούν σε δύσβατες περιοχές του νομού, είτε για να επιληφθούν σε κάποιο περιστατικό είτε για να διενεργήσουν μια απλή περιπολία και αδυνατούν, διότι τα συνήθη επιβατικά περιπολικά οχήματα που διαθέτουν οι Υπηρεσίες τους, δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα σημεία αυτά με ασφάλεια.
Πληροφορηθήκαμε από την φυσική ηγεσία του σώματος, ότι τον ερχόμενο μήνα (Αύγουστος 2015) θα κατανεμηθούν νέα περιπολικά αυτοκίνητα (τύπου τζιπ).
Με φροντίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, κάθε Υπηρεσία της Δ.Α. Ρεθύμνης, θα εφοδιαστεί από ένα τέτοιο ειδικό όχημα (τζιπ).
Επίσης πριν το τέλος του έτους, σε επίπεδο Κρήτης, θα διατεθούν επιπλέον δεκαέξι οχήματα.
Ευελπιστούμε ότι η παραπάνω πληροφορία θα υλοποιηθεί και ότι η κατανομή των οχημάτων αυτών, θα γίνει με ορθολογικό τρόπο, ξεκινώντας από τις Υπηρεσίες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.



http://eayr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου