Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η Αστυνομια δεν καταλαβαινει απο κριση…


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ήρθαν, βούτηξαν 65.000 ευρώ σε χρυσά και μετρητά και την επόμενη ημέρα έφυγαν για την Μύκονο, να κάνουν διακοπές…

Όμως είχαν να κάνουν με σκληρά καρύδια, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χίου, δεν είδαν τη δουλειά τυπικά αλλά έβαλαν στοίχημα να κόψουν το βήχα απ’ αυτούς που έβαλαν τη Χίο στο καρνέ των χτυπημάτων τους.

Παρακολούθησαν μάζεψαν στοιχεία, συνεργάστηκαν με το Λιμεναρχείο Μυκόνου, αλλά και με αστυνομικούς της Αστυνομικής Δ/νσης Χίου που έκαναν τη νόμιμη άδεια τους για το νησί και μπορεί να μην επέστρεψαν με τους κλέφτες, αφού έληξε το αυτόφωρο (αυτά συμβαίνουν στο πιο δημοκρατικά διαλυμένο κράτος του κόσμου) αλλά τους απήγγειλαν κατηγορίες (για τις οποίες, αν έχουν την ευγενή καλοσύνη, θα παρουσιαστούν για να δικαστούν) και το πρακτικότερο απ’ όλα επέστρεψαν κοσμήματα και χρήματα στους ιδιοκτήτες τους.

Λιτός και δωρικός πάντα ο Διοικητής Ασφαλείας Γιώργος Κεβόπουλος, αφού συνεχάρη τους άνδρες του, προσέθεσε με νόημα. “Εμάς δεν μας πιάνει η κρίση… οι πολίτες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, αλλά να μην κοιμούνται γενικώς, η εποχή που φεύγαμε και αφήναμε πόρτες και παράθυρα ανοικτά πέρασε”
alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου