Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Αντιπαρος: Επιθεση σε βαρος της Ευρωβουλευτη Ευας Καϊλη



Σε ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναρτήθηκε κείμενο σύμφωνα με τους συντάκτες του, άτομα του «χώρου» επιτέθηκαν φραστικά στην Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή.
Συμφωνα με την ανάρτηση στον διαδικτυακό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρεται σε φραστική επίθεση (29/07) σε βάρος της Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, στην Αντίπαρο, όπου έκανε διακοπές με τη παρέα της.
«Την Τετάρτη 29/7 στα Σοκάκια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε Φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων (πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν «είμαστε όλοι Έλληνες») στα σοκάκια της Αντίπαρου» αναφέρεται στην ανάρτηση μεταξύ άλλων.
Σε αλλο σημείο της ανάρτησης οι συντάκτες του κειμένου, υποστηρίζουν οτι «κάποιος από την παρέα της πασοκας τηλεφώνησε σε δυο άτομα της νύχτας από το νησί οι οποίοι ήρθαν διακριτικά να ελέγξουν την κατάσταση και οι ίδιοι αργότερα επιτεθήκαν με χυδαία σεξιστικά σχόλια (..) Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. Πασοκ και μπουζούκια τέλος», καταλήγει η «ενημερωτική αναφορά» όπως αναρτάται στο διαδικτυακό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου