Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Έρχεται νέα προκήρυξη για το Λιμενικό Σώμα


ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Έρχεται η νέα προκήρυξη για 49 Λιμενοφύλακες στο Λιμενικό Ξεμπλοκάρει το υπουργείο Ναυτιλίας τον διαγωνισμό που εκκρεμεί και αφορά την κατάταξη και πρόσληψη 49 δόκιμων Λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα. Αυτό έκανε γνωστό χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας σε συνάντηση που είχε με αξιωματικούς του Σώματος.

Με νέα τροποιημένη προκήρυξη που θα εκδοθεί μέσα στο καλοκαίρι θα ξεμπλοκάρει το Υπουργείο Ναυτιλίας τις προσλήψεις Λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα ενώ έχει γίνει ήδη γνωστό ότι δρομολογείται η αλλαγή του πλαισίου για την εισαγωγή υποψηφίων στο Σώμα και θα γίνεται μεσω των Πανελληνίων εξετάσεων. Όπως αναφέρει το dikaiologitika η προκήρυξη θα περιέχει αλλαγές που θα εξασφαλίζουν το αδιάβλητο της διαδικασίας και θα αφορά υποψηφίους που έχουν γεννηθεί από 1ης/1/1988 και μετά.

Επίσης θα κινηθούν άμεσα διαδικασίες πρόσληψης 83 επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης δοκίμων υπαξιωματικών έτους 2014 και 69 επιλαχόντων του διαγωνισμού δοκίμων σημαιοφόρων έτους 2014, οι οποίοι έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους. Από τους 69 θα προσληφθούν σε πρώτη φάση 51 επιλαχόντες καθώς τόσες είναι οι κενές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και οι 18 που υπολείπονται θα προσληφθούν σε «δεύτερο» χρόνο.

Σχετικά με τις προσλήψεις ο κ. Δρίτσας φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του ΛΣ ότι θα υπάρξει άμεσα επίσπευση των διαδικασιών για τον διαγωνισμό κατάταξης 49 δοκίμων λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών), κάτι που είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2014 και μέχρι σήμερα έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Ο υπουργός σημείωσε πως ο διαγωνισμός αναμένεται να γίνει έως το τέλος του έτους.

www.patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου