Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Το παράπονο για την αναβολή της δίκης των δολοφόνων των αστυνομικών της ΔΙΑΣ


H ΔΙΚΑΒΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Το κειμενο που θα διαβάσετε αναρτήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης ν/α Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη χθες στο facebook.

"Τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν σήμερα 29/9/2015 στο εφετείο Αθηνών ήταν η οργή και ο θυμός. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για την 5/10/2015 λόγω ασθένειας του προέδρου .

Στις πρώτες θέσεις κάθοταν η μία δίπλα στην άλλη, μαυροντυμένες, οι χαροκαμένες μητέρες των αδικοχαμένων παλικαριών του Ευαγγελινέλη και του Σκυλογιάννη.

Καμια φορά διερωτάται κανείς αν τελικά η θανατική ποινή είναι αυτή που θα εξιλέωνε πραγματικά και θα καθάριζε την κοινωνία απο τερατουργήματα,σίγουρα όμως δεν θα έφερνε τα παιδιά πίσω....."

 
ο κ. Καλλιακμάνης


Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Ευθυμιάδη που θίγει εκ νέου το ζήτημα της δικάβαλης περιπολίας.


Πασχάλης Ευθυμιάδης: Απο τα βαθιά και γερά χτυπήματα πόνου που μπορεί να συμβούν στο καθένα μας και θα μας σημαδεύουν πάντα ,μπορεί να βγεί και κάτι θετικό για το μέλλον,με την κραυγή της μάνας θα ενώσω την φωνή μου γιατί δικαβαλο ;

Πάρτε πρωτοβουλία ,δειξτε ευαισθησία και οργανωστε μια ημερίδα για το δικαβαλο,πόσο αλλάζει η οδηγική συμπεριφορά της υπηρεσιακής μηχανής με 200 κιλά και άνω. Ας μιλήσουμε πλέον δυνατά και όχι ψιθυριστά...υπάρχουν και άλλοι ένοχοι σ'αυτο το μαύρο τραγικό συμβάν, που μας κάνει να ρίχνουμε το βλέμμα στο έδαφος και να χανομαστε σε σκέψεις."

bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου