Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μώλος Φθιώτιδας: Εκρηκτικά RPG ζελατοδυναμήτιδα Uzi, στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο αγροτεμάχιο πλησίον της οικίας στην οποια διέμενε ο Γ.Πετρακάκος, στο Μώλο Ραχών, Φθιώτιδας με τη σύντροφο και τα παιδιά τους, πριν μετακομίσουν στο Βόλο. Βαρύς οπλισμός και εκρηκτικά εντοπίσθηκαν θαμμένα.

Στις έως τώρα έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίες συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα (24/09) στο αγροτεμάχιο 5 στρεμμάτων το οποίο πλαισιώνει το οίκημα όπου διέμενε η «οικογένεια» Πετρακάκου- Θεοφίλου, εντοπίσθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και εκρηκτικών, καθώς και πλήθος φυσιγγίων.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, τα σκάνερ και οι ανιχνευτές, εντόπισαν θαμμένα στον οικοπεδικό χώρο-εκτός από τα 6kalashnikov (τα οποία εντόπισαν το πρωί (28/09), 2 Uzi, 7γεμιστηρες, 2σιγαστήρες , ανταλλακτικά όπλων- (κλείστρα, ελατήρια κλπ), ποσότητα εκρηκτικής ύλης- ζελατοδυναμήτιδα, 1 RPG, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι καθώς και Μέγαρο αριθμό φυσιγγίων.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται μέχρι να ερευνηθεί όλη η οικοπεδική έκταση ενώ εξετάζεται η συνδρομή ειδικού κλιμάκια για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου