Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Ακούω.. γιατί πρέπει να είσαι πολύ ανήθικος άνθρωπος αν έχεις την δύναμη να αποτρέψεις την απώλεια και δεν το κάνεις»|ΑΠΟΨΗ*



Ακούω τον Έλληνα πρωθυπουργό να ρωτάει πόσο κοστολογείται η ζωή ενός μικρού παιδιού?ΣΩΣΤΟΣ.
Ακούω την κα Μέρκελ να λέει ότι η Γερμανία θα δεχτεί Σύρους πρόσφυγες.ΣΩΣΤΗ.
Ακούω Άγγλους,Γάλλους και λοιπούς Ευρωπαίους ηγέτες να κάνουν έκκληση για εξεύρεση λύσης στο μεταναστευτικό.ΣΩΣΤΟΙ.
Ακούω τον Ούγγρο πρωθυπουργό να λέει το ακραίο να στείλουνε οι αδερφοί Ευρωπαίοι συνοριοφύλακες από τις χώρες τους στην Ελλάδα για να προστατεύσουν τα σύνορα της Ευρώπης-λες κ εμείς οι Έλληνες δεν μπορούμε- από το κύμα προσφύγων που θα αλλοιώσει τον πληθυσμιακό χαρακτήρα της ηπείρου μας. Άντε να πω κ σε αυτόν τον ακραίο τύπο ότι είναι ΣΩΣΤΟΣ,να καλύψω όλα τα πολιτικά φάσματα,από αριστερά έως τέρμα δεξιά,με ενδιάμεσο σταθμό την αδιαφορία.

Ακούω,ακούω,ακούω αλλά από πράξεις τίποτα. ΟΗΕ,ΝΑΤΟ,κλπ που είναι? Στο Ιράκ κ την Σερβία πως υπήρξαν επεμβάσεις? Αποδείχτηκε με τον ποιο τρανό τρόπο ότι το προσφυγικό δεν είναι θέμα αστυνομικής φύσεως, είναι καθαρά πολιτικό κ όσο οι πολιτικοί του κόσμου θα αμπελοφιλοσοφούν για το τι πρέπει να γίνει κάθε μέρα ο κόσμος μας θα γίνεται φτωχότερος ηθικά,γιατί πρέπει να είσαι πολύ ανήθικος άνθρωπος αν έχεις την δύναμη να αποτρέψεις την απώλεια μιας παιδικής ζωούλας και δεν το κάνεις.

___________

* κείμενο του Νίκου Μπαλούρδου- εκπρόσωπος Αττικής, ΠΟΣΥΦΥ

πηγη:nantiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου