Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

«Πώς κάθονται οι στρατιωτικοί μέσα στα στρατόπεδα»; του Θόδωρου Τσαϊρίδη|ΑΠΟΨΗΗ

«Τώρα αν θα πρέπει να παρακαλάμε να καίγεται κάθε μέρα η Ελλάδα και να έχει κάθε μέρα αναταραχές για να μην δημιουργούνται τέτοιες απορίες τι να πω..» διερωτάται με ο Θόδωρος Τσαϊρίδης


«Μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη ότι ο κ.Υπουργός εκφράζει επανειλημμένα την απορία πώς μπορούμε να καθόμαστε μέσα στα λεωφορεία μας καθημερινά χωρίς να βαριόμαστε.Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών στον Ελληνικό στρατό. Είναι σαν να απορούμε πώς τα στελέχη του στρατού δεν βαριούνται να βρίσκονται καθημερινά μέσα σε ένα στρατόπεδο.
Άστοχα ερωτήματα που δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπούν και ποιος ο λόγος της συνεχόμενης επανάληψής τους.

Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι την φύση της υπηρεσίας και του αντικειμένου της Δ.Α.Ε.και κυρίως της Υ.Α.Τ. το οποίο είναι συγκεκριμένο και αφορά την αποκατάσταση της τάξης όταν υπάρχουν αναταραχές.

Τώρα αν θα πρέπει να παρακαλάμε να καίγεται κάθε μέρα η Ελλάδα και να έχει κάθε μέρα αναταραχές για να μην δημιουργούνται τέτοιες απορίες τι να πω…….
Και για να ξεδιαλύνουμε κάποια πράγματα.Οι διμοιρίες και οι συνάδελφοι που τις απαρτίζουν, οι οποίες είναι επί μονίμου βάσεως στο δρόμο για την φύλαξη στόχων εκτελούν διαταγές τις οποίες αν δείτε τις κανονιστικές της υπηρεσίας μας θα διαπιστώσετε αν είναι σύμφωνες με τα αναγραφόμενα…..

Άλλωστε εμείς αναμένουμε να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις περί απομάκρυνσης των διμοιριών από τους στόχους και καθημερινής εκπαίδευσής τους έτσι ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικές.»

_____

*άποψη, του Θόδωρου Τσαϊρίδη, Α’ αντιπροέδρος Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου