Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

το Πυροσβεστικό Σώμα ενώνει της δυνάμει του με την Playmobil για να στηρίξουν τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Τη φιγούρα του Πυροσβέστη παρουσίασε η PLAYMOBIL, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου στο νέο PLAYMOBIL FunPark στην Κηφισιά. Η νέα αυτή φιγούρα του Πυροσβέστη έγινε με την έγκριση του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της, θα διατεθεί στο Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης και ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η PLAYMOBIL Hellas παρουσίασε σε μικρούς και μεγάλους, το παραμύθι «Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου», με ήρωες έναν Πυροσβέστη και μία Κτηνίατρο, το οποίο κυκλοφορεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, PLAYMOBIL play & give και είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Το παραμύθι αφηγήθηκαν στα παιδιά ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.
Επίσης εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος μίλησαν στα παιδιά για την προσφορά του Σώματος στο κοινωνικό σύνολο, τους έδωσαν μερικές πρακτικές συμβουλές, για το τι πρέπει να κάνουν σε περιπτώσεις «δύσκολων» καταστάσεων, ενώ τα ξενάγησαν σε ένα Πυροσβεστικό όχημα που βρισκόταν έξω από το χώρο.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσοι γονείς το επιθυμούσαν είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εγγραφούν εθελοντές δότες μυελού των οστών από τους εκπροσώπους του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

α/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου