Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ιδού σε ποια καθήκοντα … αστυνόμευσης ασχολούνται οι ΟΠΚΕ κ. Τόσκα|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Πριν από λίγες μόνο ημέρες, με σχόλιο του αστυνομικού των ΟΠΚΕ, έγραφε ότι αισθάνεται πως υπηρετεί στη Γενική επισήμων αλλά με στολή.



Το συγκεκριμένο σχόλιο, δημοσιεύτηκε στο bloko.gr, όπως και σειρά αρκετών ακόμη, ήρθαν να αθροιστούν ως ηχηρή απάντηση στα φληναφήματα εντυπώσεων Τόσκα, που απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή, είπε ότι η κατάργηση της δύναμης ΔΕΛΤΑ ενίσχυσε την αστυνόμευση και κυρίως στη δυτική Αττική.
Με δεδομένο ότι ο κύριος όγκος των αστυνομικών της ΔΕΛΤΑ κινήθηκαν προς ΜΑΤ και ΟΠΚΕ και με το δεδομένο επίσης πως τα ΜΑΤ δεν εκτελούν καθήκοντα ή αποστολές αστυνόμευσης, ενημερώνουμε τον κ. Τόσκα σε ποια καθήκοντα … «αστυνόμευσης» διατέθηκαν προχθές σε μια από τις βάρδιες όλες οι ομάδες οιονεί πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος.
Σημειώνουμε πως οι επικεφαλής των περισσότερων αμέσως μετά την ανάληψη υπηρεσίας, κλήθηκαν από το κέντρο να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ώστε να τους δοθούν προφορικές εντολές!!!
Η μία ήταν στο σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια. Η άλλη στις εγκαταστάσεις του χόκει στο Ελληνικό, η τρίτη στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ένας Ρομά, η τέταρτη στατική δύναμη στο ΑΤ Άνω Λιοσίων, η πέμπτη επίσης στατική δύναμη στις φυλακές Κορυδαλλού και η έκτη (πού αλλού) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.
Εκ περιτροπής και αναλόγως αναγκών, διατίθενται επίσης δυνάμεις καθ’ ολοκληρίαν ή διασπασμένες με «περιτομή» δύο αστυνομικών από κάθε ομάδα για το σχηματισμό περισσότερων αλλά «ερμαφρόδιτων», στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στο υπουργείο Πολιτισμού, στο ιταλικό ινστιτούτο, στην ΕΡΤ, στο ελληνογαλλικό σχολείο ακόμη και τώρα που είναι κλειστό λόγω των χριστουγεννιάτικων γιορτών, στο ΤΑΙΠΕΔ σε σπίτια εφοπλιστών κοκ.
Όλες δηλαδή, σε υπηρεσίες αμιγούς αστυνόμευσης του … πολίτη υπό μια διαθλαστικά διασταλτική ερμηνεία της λέξης και του περιεχομένου της.

*bloko.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου