Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

'Ερευνα από τον εισαγγελέα για τις σχέσεις Λάμπρου - Αναρχικών


Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με τις αποκαλύψεις του «Θέματος» ότι συλληφθέντες από την ΕΛ.ΑΣ. αναρχικοί και κουκουλοφόροι που

διέλυσαν το κέντρο της Αθήνας βρίσκουν δωρεάν συνηγόρους υπεράσπισης με τη διαμεσολάβηση του κ. Πάνου Λάμπρου, και μάλιστα μέσα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Το «ΘΕΜΑ» και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρέλης, στις 13 Δεκεμβρίου, αποκάλυψαν το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνομιλιών που είχαν με τον κ. Λάμπρου μετά τις συλλήψεις που έγιναν κατά τα επεισόδια στην επέτειο μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, ενώ η Αστυνομία συλλαμβάνει εκείνους που καίνε μαγαζιά και αυτοκίνητα στο κέντρο της πρωτεύουσας, ο κ. Λάμπρου μέσα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει την υπεράσπισή τους και φροντίζει να τους εξασφαλίσει δικηγόρους - και μάλιστα με οικονομική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εισαγγελική έρευνα θα διαπιστώσει εάν έχουν διαπραχθεί ποινικά κολάσιμες πράξεις από την πλευρά του κ. Λάμπρου και, σε καταφατική περίπτωση, θα ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου