Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αγανακτισμένος πατερας Αστυνομικού στέλνει επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του πολίτη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
Δημοσιεύουμε επιστολή που εστάλη από αναγνώστη πατέρα Αστυνομικού στoηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr



"Αξιότιμε Κε Υπουργέ,

είμαι γονέας αστυνομικού και σας γνωρίζω ότι το Δεκέμβριο του 2013 όταν το ελληνικό δημόσιο πλήρώνε αδρά αστυνομικούς και τους έστελνε στο Παρανέστι για την φύλαξη των μεταναστών, το παιδί μου και άλλοι ογδόντα περίπου συνάδελφοί του, από τους εκατό που ζητούσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, δήλωσαν και αποσπαστήκαν με έξοδα δικά τους στο παρανέστι και έχασαν τα μόρια μεταθέσεων για ένα χρόνο.

Μέχρι να ρυθμιστεί το θέμα των μορίων κανένας συνάδελφος τους δεν δήλωνε να αποσπαστει στο παρανέστι, μόλις ρυθμίστικε το θέμα τρέξαν όλοι να γλείψουν οποιονδήποτε μπορούσαν για να αποσπαστούν στο Παρανέστι.

Αποτελέσμα να διαταχθεί το παιδί μου και άλλοι που ήρθαν πρώτοι, την 22-1-2016 να εγκαταλείψουν με διαταγή του αρχηγού της αστυνομίας το Παρανέστι διότι είναι παραπανίσιοι και να παραμείνουν όσοι είχαν πολιτικό και υπηρεσιακό μέσον και κυρίως αυτοί που ήρθαν εκ των υστέρων και με την σιγουριά ότι θα παίρνουν κανονικά τα μόρια των μεταθέσεων.

Παρέμειναν επίσης Καβαλώτες, Σερραίοι, Θεσσαλονικεις, Γιαννιώτες κλπ και έφυγαν οι Δραμινοί οι οποίοι δεν είχαν που την κεφαλή κλείναι.

Να είστε κάλα Κε υπουργέ και εσεις και υπηρεσιακοί παραγοντες που ξεπληρώσετε το παιδί μου και τους συναδέλφους του με αυτό τον τρόπο για την προθυμία τους να έρθουν στο Παρανέστι με δικά τους έξοδα και να χάσουν τα μόρια των μεταθέσεων.

Ακόμα να "ευχαριστήσω" τους διοικούντες της Αστυνομικής Δ/νσης Δράμας και τους διοικούντες του κέντρου φύλαξης Παρανεστίου για το μηδαμινό τους ενδιαφέρον για το άν θα παραμείνουν οι εν λόγω αστυνομικοί στο Παρανέστι, τους συνδακαλιστές της Δραμας που δεν τους ενδιαφέρει το θέμα γιατί οι αστυνομικοί αυτοί δεν ψηφίζουν εδώ αλλα στην Αθήνα, καθώς επίσης να "ευχαριστήσω" και τους βουλευτές της Δράμας και κυρίως τον κυβερνητικό βουλευτή επειδή δεν έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον για την άδικη αυτή μετακίνηση των παιδιών μας.

Όμως ακόμα Κε Υπουργέ δεν είναι αργά να επανορθώσετε και να ακυρώσετε την μετακίνηση των παιδιών μας στην Αθήνα και αν δεν το πράξετε την αδικία αυτήν που εισέπραξαν τα παιδιά μας και εμείς, έυχομαι να την εισπραξουν τα παιδιά όσων συνέβαλλαν σε αυτή την αδικία σε βάρος των παιδιών μας.

Υστερόγραφο:

Ερώτηση: Εφόσον Κε υπουργέ ήταν πολλοί οι αστυνομικοί που ήταν αποσπασμένοι στο Παρανέστι πως γίνεται άλλοι να φεύγουν και άλλοι να έχονται, καθότι με την ίδια διαταγή που φεύγουν σαρανταπέντε αστυνομικοί έρχονται άλλοι πέντε με απόσπαση. Έπισης ένας ήρθε στις 1-1-16.

Με εκτίμηση ένας αδικημένος γονέας."

πηγη:policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου