Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε να ακύρωση την εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες Αξιωματικούς στα Ιμια

Μέτα από 20 χρονιά άκαρπης προσπαθείας των γνωστών παρακρατικών κύκλων για την ματώσει της εκδήλωσης ιστορικής μνήμης που διοργανώνει η Χρύση Αύγη για τους πεσόντες στα Ίμια την αποστολή αυτή ανέλαβε να φέρι σε πέρας η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Με πρόσχημα τη εξαγγελθείσα αντισυγκέντρωση η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει όλες της συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθηνάς. 

Αυτή η απαγόρευση εκτός από την πολίτικη δράση ενός εκλεγμένου κόμματος είναι μια προσπάθεια λοβοτομή της εθνικής μνήμης, που φοβόμαστε ότι εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνουν οι γνώστη κύκλοι του εξωτερικού να διαμελίσουν την πατρίδα μας. Μέτα από την κατάπτυστη παλαιά δήλωση του κ. Πρωθυπουργού που αφορούσε τα θαλάσσια σύνορα της χωράς φτάσαμε στης απαίτησης των δήθεν έτερων μας στην Ευρώπη να εκτελούμε κείνες περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο μας. Με αυτούς που είναι υπεύθυνη για τον χαμό των τριών Ελλήνων Αξιωματικών στα Ίμια.
 
20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που το ελικόπτερο ΠΝ 21 κάτω από "αδιευκρίνιστες " συνθήκες έπαιρνε στον υγρό του τάφο τα μέλη του πληρώματος του. Ομως κάποιοι από εμάς δεν θέλουμε να ξεχάσουμε, δεν μπορούμε να λησμονήσουμε ,δεν δικαιούμαστε να διαγράψουμε από την μνήμη μας όλα αυτά που έγιναν εκείνη την νύχτα. Μπορεί κάποιοι στο υπουργικό μέγαρο της Κατεχακης να βολεύονται από αυτό που έγινε μια που με αυτόν τον τρόπω θα ικανοποιήσουν τους ομοϊδεάτες της πολίτικης ηγεσίας του. Άλλα να ξέρουν πως με αυτή τους την κίνηση γίνονται συμμετοχή στην προδοσία εκείνης την νύχτας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου