Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ζόρια του Καμμένου για την ώρα και …»Όχι για την Υπερπτήση των F-16 πάνω απο την Καλόλιμνο;»


Επειδή κάποτε του ΥΕΘΑ Καμμένου κάποιος πρέπει να τα πει και να τα ακούσει, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε σε αυτήν εδώ τη Χώρα από τους πολιτικούς … Για να μας πει αφού τον πείραξε η μόνο η ώρα που έγινε Υπερπτήση ,γιατί αναχαίτιση δεν έγινε, αφού τα Τούρκικα πέρασαν και έφυγαν ο χρόνος δεν ήταν αρκετός να φτάσουν τα Ελληνικά μαχητικά από πουθενά !
Να μας πει λοιπόν αυτό τον πείραξε η ώρα της Υπερπτήσης και όχι η ίδια η Υπερπτήση πάνω από Ελληνικό Έδαφος ;Και καλά η Υπερπτήση έγινε 10:45 γιατί μας το ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ …Η ώρα της κατάθεσης του Στεφανιού στη Θάλασσα των Ιμίων από που προκύπτει ;

Ποιες ενέργειες διέταξε να γίνουν σε περίπτωση επανάληψης της Υπερπτήσεως απο Τουρκικά Μαχητικά …Γιατί ο χρόνος που έρχεται θα είναι δύσκολος για όσους δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν και όχι τι πρέπει να κάνουν !
Θυμάται τι ακριβώς συνέβη και πέρυσι την ίδια ημέρα στο ίδιο μέρος ή το ξέχασε κιόλας
Εμείς κ.Υπουργέ την Κάπα μας την έχουμε Καμμένη !

Σεβασμός στους Ήρωες κ.Υπουργέ αυτό λέμε και εμείς …Για τολμήστε όμως να Τιμήσετε τους Ήρωες στο νησί των Ιμίων ; Στο Μαραθώνα και στα γρήγορα να τελειώσουμε !
Τι έγραψε πριν από λίγο στο twitter o ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και τι τον πείραξε !

Panos Kammenos ‏@PanosKammenos
Επειδή γράφονται διάφορες ανακρίβειες η ρίψη στεφάνου έγινε στις 10:10 και η υπέρπτηση και αναχαίτιση στις 10:45 λίγος σεβασμός στους ΗΡΩΕΣ

πηγη:veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου