Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Ξεβρακώνουν” και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των “Λάθρο” (Έγγραφο ντοκουμέντο)!



Σήμα απο το Γ” Σ.Σ προς την Ιεραρχία του Στρατεύματος δίνει την πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας και Ειδικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας αφού πλέον ( ξεβρακώνουμε) τα Στρατιωτικά μας Νοσοκομεία που προσφέρουν Υπηρεσίες Υγείας σε Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας , Αποστράτους αλλά και Ιδιώτες!



Με το σήμα απάντηση του Γ “ Σώματος Στρατού που ενημερώνεται και η διοίκηση του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου που να υπενθυμίσουμε είναι το Μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε τέτοιο βαθμό !

Στην ουσία επιχειρείται η αποψίλωση του Επιστημονικού Στρατιωτικού Προσωπικού που καλείται να παρέχει Ιατρικές υπηρεσίες σε αλλοδαπούς χωρίς να είναι μέρος της Αποστολή του !

Το ότι σχεδιάζονται όλα στο πόδι είναι πλέον πασιφανές, αφού δεν υπάρχει καμιά άλλη υπηρεσία να παρέχει τις υπηρεσίες αυτές δημόσια ή ΜΚΟ …αλλά όλα τα περιμένουν απο το Στράτευμα !

Μια ερώτηση μόνο προς το ΥΠΕΘΑ το ΓΕΕΘΑ και ΤΟ ΓΕΣ μπορούν να μας υποδείξουν μια Μονάδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που να έχει τόσους Στρατιωτικούς Γιατρούς τόσων ειδικοτήτων;

Χαρακτηριστικά διαβάζουμε ότι απαιτείτε και Θήλυ γιατρό Παθολόγο …Γιατί οι Μουσουλμάνες δεν γδύνονται σε άνδρες γιατρούς ; είχαν και στην Πατρίδα τους αυτήν την επιλογή ;

Από ότι γνωρίζουμε και αναρωτιόμαστε αφού τα «HOT-SPOT » δεν είναι Στρατιωτικές Μονάδες … Πως λοιπόν διατάζονται να εκτελέσουν αποστολή εκεί οι Αξιωματικοί Ιατροί ;

Για την Ιστορία το 424 ΓΝΣΕ ήδη έχει ετοιμάσει επιφυλακή με όχημα και με Ιατρό Αξιωματικό !

Ο Υπουργός Κουρουμπλής έχει διορίσει στο Δημόσιο την Άρτα και τα Γιάννενα …Τι θα πείραζε αν με σύμβαση εργασίας διόριζε και πέντε άνεργους Ιατρούς στα Διαβατά ;

Αλλά οι ψυχοπονιάρηδες του Σύριζα είναι μόνο για την ΤV…Στη πραγματική ζωή αλλάζουν τα πράγματα και καλούμε το Στράτευμα ώς συνήθως να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά !

Το που θα φτάσουμε με το Ξεβράκωμα των Μονάδων αφού η αποψίλωση Υλικών προσωπικού και μέσω και παρασκευή τριών καθημερινών γευμάτων έχει ξεπεράσει πλέον τις ανάγκες ενός πολύμηνου Πολέμου εν καιρώ ειρήνης !

veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου