Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

«Παλάβωσαν» και οι Μαύροι στη Ρόδο…Αγώνας δρόμου με τα Άρματα σε Ταχεία ανάπτυξη! (φώτο)



Κύριε τω Δυνάμεων το Θηρίο φτάνει και επιχειρεί να προσπεράσει το Μεταφοράς Προσωπικού …Δείτε την μαυρίλα από τα γκάζια

Τι εντολές πήραν και τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν , ο Καταδρομέας της Ρόδου ,οι Επιτελείς της 95 ΑΔΤΕ και ο Κλάδος επιχειρήσεων του ΓΕΣ το ξέρει …Πριν πέσει ακόμη η σκόνη από Τακτική Επιχείρηση που οι Ροδίτες έβγαλαν τα άρματα της Ακτές ...Δείτε Εδώ ! Εκτέλεσε μια ακόμη άσκηση με τα Άρματα να πάνε σαν Παλαβά !



Τρέχοντας δαιμονισμένα μόλις άνοιξαν οι Πύλες και ο Θεός να μας φυλάξει !!

Προφανώς το ΓΕΣ για να έχει πλήρη εικόνα της Ταχύτητας Ανάπτυξης των Αρμάτων μετά την Άσκηση στις ακτές διέταξε να τεθεί σε Χρονική Ετοιμότητα το Τμήμα Άμεσης Επέμβασης…Άλλο που δεν ηθελαν οι Τεθωρακισμένοι της νήσου ,άλλο που δεν ήθελε και ο Καταδρομέας και η εντολή δόθηκε μέσω ασυρμάτου!



Ταχύτατα μουγκρίζοντας τα Άρματα όρμησαν και έφτασαν σε χρόνο ελάχιστο του Επιθυμητού σε καθορισμένες Τοποθεσίες που επέλεξαν οι επιτελείς της 95 ΑΔΤΕ …Το εκπληκτικό είναι οι Παλαβοί των Αρμάτων ανέφεραν και ετοιμάστηκαν και για άμεσες βολές !



Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να πάει η Καρδιά μας στο τόπο της ...Μυστήρια πράγματα γίνονται πάντως σε όλη τη Μεθόριο ,από την μια Επιθετική κίνηση στον Έβρο και από την άλλη χρονομέτρηση και αναφορά ετοιμότητας στα νησιά με τα Άρματα να πάνε σαν Παλαβά!

Λίγο πριν την εκκίνηση με το σύνθημα να μεταδίδεται μέσω Ασυρμάτου …



Η Ενημέρωση του ΓΕΣ θυμίζει απόρρητο σήμα Επιχειρήσεων

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε ενεργοποίηση του Τμήματος Χρονικής Ετοιμότητας (ΤΧΕ) της 95 ΑΔΤΕ. Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας αξιολογήθηκαν οι διαδικασίες και οι ενέργειες του Τμήματος το οποίο προωθήθηκε σε επιλεγμένες τοποθεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου