Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Mε «περιφορά των Φακέλων» το …ΚΥΣΕΑ! Αλλά απο την Τρίτη έχουμε «ΣΑΓΕ»!


ΟΙ αναμενόμενες κρίσεις στο Στράτευμα σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν δια «περιφορά των φακέλων» για το μάζεμα των υπογραφών, γιατί από τα συμφραζόμενα, αλλά και όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε …ΚΥΣΕΑ όπως το ξέρουμε με παρουσία του Πρωθυπουργού και του ΥΕΘΑ δεν πρόκειται να γίνει στο Πεντάγωνο!

Το είχαμε γράψει από καιρό και το αναμέναμε γιατί και η θητεία των Αρχηγών είναι πολύ και μικρή μέχρι τώρα να γίνει σοβαρή Κρίση του έργου του κάθε Αρχηγού που δικαιούται να έχει!

Αν και κατά την γνώμη μας δεν είχαμε κάτι σοβαρό που να δικαιολογούσε αλλαγή και την Αποστρατεία Αρχηγού !

Όμως από επόμενη Τρίτη έχουμε με το Καλημέρα «ΣΑΓΕ»και εκεί είναι τα δύσκολα για τους Αρχηγούς …Κρίνονται Αντιστράτηγοι και Υποστράτηγοι ,Αντιναύαρχοι και Υποναύαρχοι αλλά και Αντιπτέραρχοι και Υποπτέραρχοι !



Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους ενώ από τις Αποστρατείες ειδικά των «Αντι» θα μπορέσουμε να συμπεράνουμε την επόμενη Ηγεσία ή που προς τα που πάει το πράμα!


Το θετικό είναι οτι θα παραμείνουν στην Ηγεσία Αξιωματικοί γνώστες και ελπίζουμε να παραμείνουν οι Άριστοι και όχι οι Αρεστοί γιατί εδώ παίζεται το παιχνίδι της επιβίωσης της Πατρίδας στην κυριολεξία !

Να επισημάνουμε ότι οι Κρίσεις για το «ΣΑΓΕ» θα είναι δύσκολες γιατί σε μάχιμες Μονάδες και Συγκροτήματα έχουμε Αξιωματικούς ΑΣΤΕΡΙΑ!

Σε αναμονή την επόμενη Εβδομάδα και σε αναμονή της Απόφασης της Τρίτης του ΣΑΓΕ για τα νεώτερα στο Στράτευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου