Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ένταση και επεισόδια στην Ειδομένη

Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ειδομένη και συγκεκριμένα στη σιδηροδρομική γραμμή η οποία τελούσε υπό κατάληψη από πρόσφυγες τις τελευταίες έντεκα ημέρες.



Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στην προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει τις γραμμές, οι πρόσφυγες απάντησαν πετώντας πέτρες.

Ακολούθησε μικροσυμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί έβαλαν μια γυναίκα σε περιπολικό με στόχο την προσαγωγή της. Ομάδα προσφύγων, ωστόσο, αντέδρασε δυναμικά και συμπατριώτες της γυναίκας την έβγαλαν από το περιπολικό.

Κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης δεν έφτασε σήμερα στον Πειραιά με τα καράβια που κατέπλευσαν από τα νησιά την ώρα που οι σκηνές στο λιμάνι φτάνουν σχεδόν μέχρι τις προβλήτες.


Πηγή:cnn.gr

"ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ" είπε στον alpha, ο παρουσιαστής ειδήσεων. Που έχει ακουστεί οι πρόσφυγες να χτυπούν την Αστυνομία και να μην γίνονται οι προβλεπόμενες ενέργειες? Αυτή είναι η απάντηση σε όσους ανοήτους και ανιστόρητους λένε πως και οι Ελληνες υπηρξαν πρόσφυγες, για αυτό και πρέπει να είναι ανεκτικοί. Είχαν ποτέ επιτεθεί οι Ελληνες, σε αστυνομικές δυνάμεις της Αμερικής ή της Γερμανίας? Όποιος εισέρχεται στη χώρα και παραβαίνει τους νόμους πρέπει να έχει τις νόμιμες συνέπειες, διαφορετικά αυτή δεν είναι κράτος. Που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα, άραγε?

το σχόλιο είναι του
Kontaridis Christos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου