Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η Ελληνική κοινωνία σε κρίση οι καλύτερες μέρες ήρθα μόνο για τους λαθρομετανάστες



Για να δούμε το γιατί έρχονται όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας!
Στην ενοικίαση 200 διαμερισμάτων, όπου θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις εγκατάστασης προχωρά ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με ΟΗΕ για τους λαθρομετανάστες στο πλαίσιο του προγράμματος εγκατάστασης  20.000 που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.Την ιδία ώρα που οι "θεσμοί" ζητούν την περαιτέρω εξαθλίωση των Ελλήνων με περικοπή 5,4 δις με την σύμφωνη γνώμη και των Ευρωπαίων.

Το πρόγραμμα, θα εκτελεστεί μέσω της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, την στιγμή που ήδη έχουν αρχίσει και έρχονται τα δυσάρεστα νέα για την πορεία του Ελληνικού τουρισμού.

«Οι δήμοι επωμίζονται ένα μεγάλο – αν όχι το μεγαλύτερο – βάρος της διαχείρισης του προσφυγικού χωρίς να διαθέτουν πόρους ή αρμοδιότητες. Οπότε τουλάχιστον θα πρέπει να συμμετέχουν στον κεντρικό σχεδιασμό», επισήμανε σε σχετική συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Η ΕΑΤΑ θα πληρώνει λογαριασμούς ΔΕΚΟ και κοινοχρήστων.Με την επερχόμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου κίνησης θα προκληθεί και αύξηση στην τιμή και του πετρελαίου θέρμανσης πράγμα που θα οδηγήσει αρκετούς να μην ξαναβάλουν πετρέλαιο λόγω μη δυνατότητας καταβολής των κοινοχρήστων. Τα 200 διαμερίσματα θα εξοπλιστούν με έπιπλα και οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Την επιλογή των εγκατεστημένων λαθρομεταναστών θα κάνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, βάσει διεθνών προδιαγραφών. Τα πρώτα 50 διαμερίσματα υπολογίζεται ότι θα νοικιαστούν και θα εξοπλιστούν εντός Απριλίου.

Ειδικό προσωπικό θα επιβλέπει καθημερινά τις συνθήκες διαβίωσης των ωφελουμένων και την καλή κατάσταση των διαμερισμάτων για να μην έχουν πρόβλημα οι "ένοικοι"αποικιστές. Εξάλλου, θα τεθεί σε ισχύ κανονισμός διαμερίσματος, στον οποίο θα περιγράφονται αναλυτικά οι κανόνες υγιεινής και συμπεριφοράς των ενοίκων, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας. Την τήρηση αυτών των κανόνων θα ελέγχουν καθημερινά τα αρμόδια στελέχη της εταιρίας(ΕΑΤΑ). Για το πρόγραμμα θα γίνουν 68 προσλήψεις στο Δήμο Αθηναίων και εδώ θα πρέπει να θυμίσω ότι οι δανειστές έχουν επιβάλει να μην γίνονται προσλήψεις ακόμα και σε νευραλγικούς τομείς του κράτους όπως η υγειά, η παιδεία, η ασφάλεια και η άμυνα.

Στους λαθρομετανάστες του προγράμματος θα παρέχεται σίτιση μέσω προπληρωμένων καρτών ή κουπονιών για σούπερ μάρκετ ύψους 90 ευρώ το μήνα για κάθε άτομο. Επίσης, θα διανέμονται κουπόνια για παροχή αγαθών υγιεινής ύψους 10 ευρώ το μήνα για κάθε γυναίκα, 5 ευρώ το μήνα για κάθε άντρα και 15 ευρώ το μήνα για κάθε νήπιο και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.Στον αντίποδα το κουαρτέτο πιέζει την κυβέρνηση να καταργήσει τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ και στα τρόφιμα και να πάνε όλα στο 23%.Με αυτήν κίνηση η καθημερινότητα των Ελλήνων θα είναι ακόμη πιο ζοφερή.

Θα παρέχονται και κάρτες μετακίνησης για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο δήμος Αθηναίων θα παρέχει κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες. Ενώ για τον Ελληνικό λαό ,που κατά τα άλλα κόπτονται οι 300 της βουλής, παραμένουν κλειστές οι πόρτες των νοσοκομείων για τους ανασφάλιστους και για τους ασφαλισμένους πρέπει να έχουν πάντα το χέρι βαθιά στην άδεια τσέπη. Στα ΜΜΜ δεν πάει πολύς καιρός που είχαμε την αύξηση των εισιτηρίων από 1,2 του ευρώ σε 1,4 ενώ έχουν ακουστεί και φήμες για άτυπη εντολή μη ελέγχων σε αλλοδαπούς.

Το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε τέσσερις δήμους, Ζωγράφου, Μοσχάτου- Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου δημιουργώντας πολλαπλά μικρά Μολεμπερ. Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Φιλίπ Λεκλέρκ, αντίστοιχη πρωτοβουλία θα αναλάβει και ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τη δημιουργία 1.500 θέσεων σε διαμερίσματα .

Και βέβαια η Ύπατη Αρμοστεία έχει υπογράψει συμβάσεις με ΜΚΟ(που χρόνια τώρα παίζουν τον ρόλο του μακριού χεριού της νέας τάξης για τη διάλυση της Ελλάδος) για δημιουργία θέσεων εγκατάστασης σε διαμερίσματα ή ξενοδοχεία.

Μέτα από όλα αυτά θα πρέπει να έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους το γιατί οι υποτιθέμενοι προσφυγές ακόμα και από το Μαρόκο έρχονται στην πατρίδα μας και για το κατά πόσο το πολιτικό προσωπικό της χώρας ενδιαφέρεται για τον μέσο Έλληνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου