Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κολοντούμπα του Καμμένου για το Σκοπιανό …Ανακάλυψε «Λεκτικό λάθος!» και κατάπιε αμάσητη την τοποθέτηση Μπαλαούρα(video)



«Λεκτικό λάθος» χαρακτήρισε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στα Σκόπια με τον όρο «Μακεδονία» και προκάλεσε ενδοκυβερνητική κρίση με απειλές αποχώρησης από την κυβέρνηση εκ μέρους των ΑΝΕΛ. Παράλληλα, κάλεσε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Μουζάλα, εάν το επιθυμεί.Την ίδια στιγμή ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ κατάπιε αμάσητη την παρέμβαση του βουλευτή της συγκυβέρνησης Μάκη Μπαλαούρα που δηλώνει ότι δεν προβληματίζεται να δοθεί το όνομα της Μακεδονία στα Σκόπια.

«Όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών των ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό. Και εάν έχετε τη δύναμη καταθέστε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά. Ξεχνώντας τις μεγαλοστομίες που εκστόμιζε εκείνες τις ημέρες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός εθνικής άμυνας κύριος Πάνος Καμμένος για το Μάκη Μπαλαούρα δεν ανέφερε κουβέντα βέβαια οπός κανείς και απ' την αξιωματική αντιπολίτευση δεν έκανε κουβέντα για την περίπτωση Μπαλαούρα γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου