Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Καβάλα: Αντιπυρική ζώνη στην περίμετρο του Κέντρου Κράτησης, ζητά η Πυροσβεστική|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τη δημιουργία αντιπυρική ζώνη στο χώρο του Εσκί Καπού, ανάμεσα στην Άσπρη Άμμο και το Χαλκερό όπου λειτουργεί Κέντρο Κράτησης, πρότεινε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προς το Δήμο Καβάλας.

Όπως διευκρίνισε η αντιπυρική ζώνη είναι απαραίτητη, πολύ περισσότερο μετά το πρόσφατο περιστατικό πυρκαγιάς κοντά στα αντίσκηνα στο χώρο του Εσκί Καπού, ανάμεσα στην Άσπρη Άμμο και το Χαλκερόόπου και λειτουργεί το Κέντρο Κράτησης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καβάλας (27/04) για την αντιπυρική περίοδο, με την παρουσία τουΔιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, Σωτήρη Κορέλλα, του αρμόδιου αντιδημάρχου Ζήσης Μπόνια, του προϊσταμένου πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας ανατολική Μακεδονίας Θράκης Κώστα Χουβαρδά, και του Σταύρου Κιβράκη προϊστάμενο πολιτικής προστασίας περιφερειακής ενότητας Καβάλας, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων, καθλως και η πλειοψηφία των προέδρων των τοπικών συμβουλίων.

Στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των κτηνοτρόφων και στην εξειδίκευση προτάσεων σε επίπεδο Δήμου, ενώ προτάθηκε η Δημοτική Αρχή να λαβει προληπτικά μέτρα, με τον καθάρισμα περιοχών στην περίμετρο της πόλης της Καβάλας.

_____
*ΠΡΩΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου