Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

«Η ανομια βασιλεύει, κινδυνεύουν ζωές… ένστολων και Ελλήνων πολιτών..»|ΑΠΟΨΗ*

..»μετά τη μηχανοκίνητη εθνοφρουρα των Εξαρχείων είδαμε, τη διμοιρία αποκατάστασης χάους, των Εξαρχείων… Με οργάνωση φάλαγγα και κλίμακες… Όπως μια κανονική διμοιρία»…..
Η δημοσιοποίηση βίντεο από την καταδρομική επίθεση με μολωτοφ στο ΑΤ Εξαρχείων από ομάδες οργανωμένων κουκουλοφόρων προκάλεσε την οργιλη αντίδραση των Αστυνομικών.



Κατάργησαν τη ΔΕΛΤΑ, αποδυνάμωσαν όλη τη ΔΑΕΑ…. ευνούχισαν τη διμοιρίες ΥΑΤ ψυχολογικά , υλικοτεχνικα ,διασπαρτες διμοιρίες σε όλη την Ελλάδα και στα πλαίσια του γενιτσαρισμου…..δια μαγείας το μεγαλύτερο ποσοστό του προσωπικου που έφυγε από την ΥΑΤ…που πήγε;επισημα σε βουλευτές της κυβέρνησης και Π.Κ.
Εδω λοιπον μετά τη μηχανοκίνητη εθνοφρουρα των Εξαρχείων είδαμε, τη διμοιρία αποκατάστασης χάους, των Εξαρχείων… Με οργάνωση φάλαγγα και κλίμακες… Όπως μια κανονική διμοιρία….. Συγχαρητήρια…. Η ανομια βασιλεύει, κινδυνεύουν ζωές… Ζωές ένστολων και απλών Ελλήνων πολιτών……
Η δημοσιοποίηση βιντειληπτικού υλικου από την καταδρομική επίθεση με μολωτοφ στο ΑΤ Εξαρχείων (24/04) από ομάδες οργανωμένων κουκουλοφόρων αναρτήθηκε (28/04) σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου .

*σχόλιο Αστ/κου ΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου