Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

"Δεν παίρνουν οι Αστυνομικοί τις πολιτικές αποφάσεις. Πάψτε να φορτώνετε τις ευθύνες σας στις δικές μας πλάτες"


ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε από την κ. Σταυρούλα Τζατζανά στο fb

Φυγαδευθηκε συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις ο κ. Μουζαλας από την Μόρια, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα από τα επεισόδια και τις επιθέσεις που εκδήλωσαν οι μετανάστες στο Κέντρο κράτησης. Σωστά οι αστυνομικοί προστάτευσαν την σωματική ακεραιότητα του Υπουργού.

Έτσι έπρεπε να γίνει και καλώς έγινε.

Όμως κ.κ. Υπουργοί και Βουλευτές αυτής της χώρας, έχετε κι εσείς υποχρέωση να προστατεύσετε τους αστυνομικούς και όχι να τους εκθέτετε σε κίνδυνο προκειμένου να καλύψετε το κενό των όποιων πολιτικών σας ......

Με τις δικές σας πολιτικές χάνεται ο έλεγχος της κατάστασης και όταν δείτε τα δύσκολα. ....πετάτε απλά την καυτή πατάτα στην Αστυνομία, αφήνοντας ανυπεράσπιστους τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαχειριστούν το κομφουζιο που εσείς δημιουργείτε από την αδυναμία σας και την ανυπαρξία πολιτικής και σωστού σχεδιασμού ...

Έχει και η δική μας ζωή την ίδια αξία με την δική σας και δεν σας επιτρέπεται να απαξιώνετε ούτε την ζωή μας, ούτε την σωματική μας ακεραιότητα, ούτε τον θεσμικό μας ρόλο, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουμε ως εργαζόμενοι ένστολοι πολίτες! ! ! ! !

Είμαστε κι εμείς άνθρωποι. Ως τέτοιους ΟΦΕΙΛΕΤΕ να μας αντιμετωπίζετε και όχι ως αριθμούς! ! ! !

Δεν παίρνουν οι αστυνομικοί τις πολιτικές αποφάσεις. Εσείς τις παίρνετε. Αναλάβετε λοιπόν τις ευθύνες που έχετε απέναντι στους πολίτες (ένστολους και μη ) αυτής της χώρας και ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ! ! ! !

Έχετε ξεπεράσει τις αντοχές μας και την υπομονή μας .....



H κ. Σταυρούλα Τζατζανά

policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου