Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Πολλαπλα μέτωπα φωτιά σήμερα σε όλη την χωρά.


Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στο χωριό Κρυόβρυση, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για εκδήλωση πυρκαγιάς λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στο σημείο, το οποίο είναι δύσβατο.


Στην πυρκαγιά επιχειρούν δυνάμεις από τον Πύργο, την Κρέστενα και την Ολυμπία, ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης συνεισφέρουν η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, καθώς και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


ΣΣε εξέλιξη φωτιά στον Δοκό Ευβοίαςε εξέλιξη φωτιά στον Δοκό Ευβοίας


Φωτιά έχει εκδηλωθεί στην περιοχή του Δοκού Ευβοίας, η οποία κατακαίει δασική έκταση, κοντά στον οικισμό, χωρίς, ωστόσο, να απειλούνται σπίτια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία στις 11:55 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά στην περιοχή, και άμεσα έσπευσαν 12 πυροσβεστικά οχήματα με 30 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα με 14 άτομα, ενώ στην κατάσβεση συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Φωτιά σε οικόπεδο κοντά στο άλσος Συγγρού – ΤΩΡΑ

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα και κατακαίει χόρτα σε οικόπεδο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το άλσος Συγγρού. Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβεστικά οχήματα με 45 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά κατακαίει ξερά χόρτα στο οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Ευκαλύπτων 39 και δεν εμπνέει ανησυχία.

enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου