Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ- Στο 401ΣΝ ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών- Δέχθηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές


Με τραυματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο 401 ΣΝ ο Διοικητής και Υπαστυνόμος της Τροχαίας Αθηνών ύστερα από δολοφονική επίθεση αντιεξουσιαστών.

Χτυπήματα στο κεφάλι και το θώρακα -σύμφωνα με πηγές του nantiareport.gr- φέρει ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε τεθεί επικεφαλής στα μέτρα τάξης για την πορεία που πραγματοποιούσαν στο κέντρο της Αθήνας, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου .

Μετά το τέλος της πορείας, ο Διοικητής συνοδευόμενος απο Υπαστυνομο της Τροχαίας Αθηνών κατευθύνθηκαν προς την εδρα της Υπηρεσίας. Ομαδα αντιεξουσιαστών βγηκαν απο την Εμ.Μπεκανη και εγκλώβισαν τους δυο ένστολους. Με τα χέρια και αντικείμενα τα όποια έφεραν -σιδερογροθιά- κατάφεραν δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι και το θώρακα του Αξιωματικού της ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα αναίσθητος να πέσει στο έδαφος, ενώ συνέχιζαν να τον γρονθοκοπούν.

Άμεση η αντίδραση δικυκλιστών της Τροχαίας και πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης όπου μετέβησαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

Οι δυο τραυματίες Αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 ΓΣΝΑ με τον Διοικητή να φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ενώ έχει υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.

Οι αντιεξουσιαστές κατέφυγαν στο χώρο του Πολυτεχνείου και επιδίδονται σε επεισόδια με τις εντολές του κέντρου προς τα πληρώματα της ΕΛΑΣ να διακόψουν την κυκλοφορία στην Πατησίων (29/08-21.20).

Γιώργος Διαμαντόπουλος

nantiareport.gr

Κάποτε μια τετοια ανανδρη δολοφονική επίθεση δεν θα έμενε αναπάντητη, τώρα το πολύ πολύ να ζητηθούν και τα ρέστα από τον Υπαστυνόμο εάν πόνεσαν τα δαχτυλάκια κανενός μπάσταρδου από την σιδερογροθιά η του μπηκε καμια σκλήθρα από το καδρόνι. Άσε που κουραστήκαν και τα "παιδιά" αφού δεν έπεσε κάτω με την πρώτη. Για αυτήν την επίθεση θα πρεπει να σκεφτει ο κ. Τοσκας και οι υπόλοιποι του ΣΥΡΙΖΑ εάν έχουν ηθική αυτουργια, λόγω της ανοχης που δειχνουν τόσο καιρό σε αυτούς τους κύκλους της ανομίας. Χωρίς να βγαίνουν από το κάδρο και τα στελέχη των ΑΝΕΛ που με τους ανέχονται και τους στηρίζουν.

Μάριος Σταύρου
Απογευματινή Φρουρά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου