Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Αντιδήμαρχοι Χίο θα είσαι αλληλέγγυοι θέλετε δεν θέλετε.: Μας απείλησε με επικοινωνιακή καταιγίδα η κυβέρνηση




Θα είσαι αλληλέγγυοι θέλετε δεν θέλετε.
Αντιδήμαρχοι της Χίου, καταγγέλλουν όσα αρνήθηκε ο κυρ. Μουζάλας πριν από μερικές  ήμερες όταν έγινε λόγος για πιέσεις της κυβέρνησης στα τοπικά ΜΜΕ. Στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκαν σε απειλές από κυβερνητικούς, για εξαπόλυση «επικοινωνιακή καταιγίδα κατά της Χίου».

Μια άγνωστη πλευρά της κλειστού τύπου σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου αποκάλυψαν στο Δημοτικού Συμβουλίου οι δυο αντιδήμαρχοι που συνόδευαν το Δήμαρχο του νησιού Μαν. Βουρνού και συμμετείχαν σ’ αυτή.

Πρώτος ο Στρ. Γδύσης ανέφερε ότι τα κυβερνητικά στελέχη, βλέποντας την ξεκάθαρη στάση και θέληση των εκπροσώπων του νησιού, εκτόξευσαν απειλή ότι θα θέσουν σε λειτουργία μηχανισμό δυσφήμισης και όχι μόνο της Χίου.

Λίγο αργότερα, ο έτερος αντιδήμαρχος, Γ. Παπαδόπουλος, υπήρξε πιο αναλυτικός, αναφερόμενος στον κ. Μουζάλα. «Μας απείλησε ότι ο ίδιος θα προκαλεί τα Μ.Μ.Ε. να αμαυρώνουν το όνομα της Χίου»,στοχοποιωντας το νησί και τους κατοίκους του συμπληρώνοντας την αποκάλυψη Γδύση.

Οπως αναφερη και στο σαιτ PolitisChios.gr
Το νέο δεδομένο εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την αντιμετώπιση της Χίου και συνολικά των νησιών του Βορείου Αιγαίου από το σύστημα των Μέσων Ενημέρωσης της Αθήνας. Την ολοφάνερη πια απροθυμία ορισμένων να ακούσουν καν γιατί τα νησιά διαμαρτύρονται. Που θα πάει, γυρίζει ο τροχός.

Τα κυβερνητικά στελέχει και ο ίδιος ο κ. Μουζαλας μαζί με τα ΜΜΕ θέλουν να επιβάλουν την υποχρεωτική "αλληλέγγυοι" στου κάτοικους των νησιών οπός και στην υπόλοιπα κοινωνία της χώρας μας. Κάνει δεν πρέπει να χαλάσει τα ιδεοληπτικά σχεδία τους ακόμα και εάν θα πρέπει να θυσιαστούν για αυτόν τον λόγο η ασφάλεια και η εθνική ανεξαρτησίας της χωράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου