Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Πολίτες ευχαριστούν τους Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έτρεξαν να τους βοηθήσουν

"ΑΞΙΟΙ"

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρέθηκαν εξαιτίας της χθεσινής νεροποντής τέσσερις νεαροί από τα Άνω Λιόσια τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν περνώντας από τον περιφερειακό της Χασιάς έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους και είδαν το όχημά τους να πέφτει στο ρέμα.

Λόγω της βροχής οι νεαροί δεν μπορούσαν να απεγκλωβίσουν μόνοι τους το αμάξι, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου βρισκόταν στο ορμητικό ρέμα, και έτσι απευθύνθηκαν στην πυροσβεστική που όμως δήλωσε αναρμόδια!

Μάλιστα, έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως κανείς από τους περαστικούς δεν σταμάτησε ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να βγάλουν το όχημα!

Τελικά, αυτοί που έσπευσαν και βοήθησαν ήταν η ομάδα ΟΠΚΕ Άνω Λιοσίων.

Ορίστε πως περιγράφει το γεγονός ο ένας εκ των τριών επιβατών, Ηλίας Ιωακειμίδης:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγώ και οι φίλοι μου (Γιώργος Kαγκελίδης Παναγιώτης Μαυροματιδης) την ομάδα Ό.Π.Κ.Ε της Αστυνομίας ΆΝΩ ΛΙΟΣΊΩΝ που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν εκεί, μας βοήθησαν να βγάλουμε το αμάξι μας που έπεσε μέσα στο ρέμα της Χασιάς 27.11.16 ώρα 1:50

Ένα Μεγάλο μπράβο στα παλικάρια σε αντίθεση με άλλους που έλεγαν πως δεν είναι αρμόδιοι (πυροσβεστική) και σχεδόν όλοι οι περαστικοί.

ΑΞΙΟΙ!".

Πηγή: cityface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου