Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΣΣΟΕ: Επίθεση σε περιπολικό της Βορειονατολικής Αττικής- «Απελευθέρωσαν» με χειροπέδες το Μπαγκλαντεσιανό κρατούμενο

ΑΣΣΟΕ: Επίθεση σε περιπολικό της Βορειονατολικής Αττικής- «Απελευθέρωσαν» με χειροπέδες το Μπαγκλαντεσιανό κρατούμενο

Επίθεση σε βάρος πληρώματος περιπολικού της Βορειανατολικής Αττικής διερχόμενοι έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, από οργανωμένη ομάδα ατόμων του «χώρου». Απελευθέρωσαν λαθρομετανάστη κρατούμενο για παρμεπόριο.

Με σοβαρές υλικές ζημιές (θραύση κρυστάλλων) το περιπολικό και χωρίς τραυματισμό του ένστολου πληρώματος της ΕΛΑΣ, ο απολογισμός επίθεσης ατόμων του «χώρου», εξερχόμενα από την ΑΣΣΟΕ επί της Πατησίων (22/06-11.30) και πλήγμα στο γόητρο της ΕΛΑΣ, μετά την επιτυχημένη απελευθέρωση κρατουμένου ..

Το δίχρωμο όχημα της Βορειανατολικής Αττικής του ΤΑ Μαρκοπούλου, ενεργούσε σε υπηρεσιακή διάταξη (22/06-11.30), μεταγωγή κρατουμένου- λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντες, ο οποίος ειχε συλληφθει για παρεμπόριο- στα Δικαστήρια της πρώην Σχοολής Ευελπίδων, με το πλήρωμα να μην έχει σχετική ενημέρωση για την παρουσία των ατόμων του «χώρου» στο Πανεπιστημιακό Ιδρυμα. Διερχόμενοι εξωτερικά επί της Μαυτοματαίων, δέχθηκαν την καταδρομική επίθεση. Οι δράστες της επίθεσης -περίπου 20 με 30 άτομα- -απελευθέρωσαν τον Μπαγκλαντεσιανό κρατούμενο και τον πήραν με χειροπέδες. Υστερα από αναζητήσεις, ο κρατούμενος εντοπίθηκε να περιφέρεται σκόπως, δεσμευμένος με τις χειροπέδες στο Πεδίον του Αρεως.

Με εντολές Κέντρου στα πληρώματα της ΕΛΑΣ, περιορίστηκε η διέλευση ων υπηρεσιακών οχημάτων και δικύκλων εξωτερικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιθέσεις σε βάρος Αστυνομικών της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής που διέρχονται εξωτερικά της ΑΣΣΟΕ, το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί. Ηταν η επίθεση σε βάρος πληρώματος της Δημοτικής Αστυνομίας, επί της Κοδριγκτώνος (20/06) βεβαιώνοντας παραβάσεις στάθμευσης, όταν οργανωμένη ομάδα ατόμων εξήλθαν της ΑΣΣΟΕ, έσπασαν το δίκυκλο και επιχείρησαν να προκαλέσουν εμπρησμό με τη βενζίνη του δικύκλου. Πολίτες ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛΑΣ, πλήρωμα της ΔΙΑΣ μετέβη στο σημείο και παρέλαβε του δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς, με ελαφρά τραύματα και εμφανώς σοκαρισμένους. Το δίκυκλο με σοβαρές υλικές ζημίες παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

nantiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου