Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Βάγια Βοιωτίας: Συνελήφθη Πακιστανός, για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη

Συνελήφθη με τη κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πακιστανός λαθρομετανάστης για επίθεση σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

Ο Πακιστανός 45 ετών με το πρόσχημα οτι ηθελε να βγαλει Φωτογραφία με τη 14άχρονη μαθήτρια, την έπεισε να φωτογραφηθεί μαζί του. Η ίδια χωρίς να έχει αντιληφθεί τις προθέσεις του, δέχθηκε, και κάθισε δίπλα από τον Πακιστανό, με το δράστη να τη θωπεύει αρχικα στο στηθος και στη συνέχειά να την ακινητοποιεί και να ενεργεί σε βαρος της ασελγεις πραξεις . Η μικρή μαθήτρια κατάφερε να διαφύγει και να απομακρυνθει τρέχοντας.

Με τους γονείς της κατήγγειλε την επίθεση στο ΤΑ Θήβας, με Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να εντοπίζουν και να προσαγάγουν (26/09-19.00) Πακιστανό τα χαρακτηριστικά του οποίου ταίριαζαν στην περιγραφή της ανήλικης ενώ στη συνέχεια αναγνωρίστηκε και από τη μαθήτρια.

Όπως Εξακριβώθηκε σε βαρος του δραστη εκκρεμούσε απόφαση επαναπροώθησης στο Πακισταν απο τη ΔΑ Βοιωτία από τον περασμένο Ιούνιο (29/06) με χρόνο εκτέλεσης της απόφασης εντός 30ημερων και εκτοτε διακινούσε παράνομα στη χώρα.

Ο Πακιστανός συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου ενώ σε βαρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου