Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

«Θέλει αρετή και τόλμη»… η επικοινωνία- Με επιλεκτική «εξωστρέφεια» ο σχολιασμός σε θέματα Προστασίας του Πολίτη

Διαπιστώσεις, παρατηρήσεις και φιλοσοφικός σχολιασμός από τον αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη, σε (άλλη μια) Συνέντευξη, που παραχωρίσε κατ’ επιλογή… με επιλεκτική «εξωστρέφεια».

Συνέντευξη του αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη στην «Καθημερινή της Κυριακής» (13/05) άνευρη, χωρίς «είδηση», στις διαπιστώσεις που πολίτες και ένστολοι εντοπίζουν στην καθημερινότητα τους είτε ζουν είτε εργάζονται.

Η εγκληματικότητα σε κάθε της μορφή και η βια που υποθάλπτεται στα Πανεπιστήμια, η ανομία και το άβατο στα Εξάρχεια όπως εκφράζεται από αυτόκλητες ομάδες ακραίων συλλογικοτήτων και αντιεξουσιαστών καθώς ο «διαβόητος».. Νόμο Παρασκευόπουλου επιτρέπει ακραίες εγκληματικές προσωπικότητες να αποφυλακίζονται πριν εκτίσουν την ποινή τους, σχολιάζονται από τον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΛ.ΑΣ ως «δένδρο» παραβλέποντας το «δάσος».

Η ασφάλεια του πολίτη, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του αισθήματος ανασφάλειας, καθως η προστασία του έχει εκχωρηθεί από τη Νόμιμη Πολιτεία σε αυτόκλητους «ακτιβιστές».. από την εκκαθάριση του αβατου των Εξαρχείων, την εκδίωξη των ναρκεμπόρων και της σωματεμπορίας στο Πεδίον του Άρεως, και την παθητική ανοχή των δράσεων του Ρουβίκωνα..

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε τις θεματικές τοποθετήσεις του αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ωστόσο κατ’ επανάληψη έχουν εκφραστεί σε αποτίμηση των δημόσιων τοποθετήσεων του, που πλεον αποτελούν φωτογραφική απεικόνιση στη βάση τους, με διαφοροποίηση τις χρονικές αφορμές.

Ενδιαφέρον θα είχε μια Συνέντευξη Τύπου- τελευταία ήταν μετά την παραλαβή του χαρτοφυλακίου του Προστασίας του Πολίτη από τον προκάτοχό του- στους διαπιστευμένους Συντάκτες, εφ όλης της ύλης στην επικαιρότητα…

«Θέλει αρετή και τόλμη»… η επικοινωνία .

Νάντια Αλεξίου
nantiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου