Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Αψιμαχίες οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία στο Σύνταγμα - Εμφανίστηκαν κρατώντας ρόπαλα

Ένταση και σήμερα στην πλατεία Συντάγματος με οπαδούς του ΠΑΟΚ μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Περίπου 70 άτομα κρατώντας ρόπαλα, κατέβηκαν μέχρι το Σύνταγμα με την αστυνομία να τους απομακρύνει προς το Μοναστηράκι.
Σαράντα άτομα εξ αυτών κατευθύνονται προς τα γραφεία τους στη Μενάνδρου.
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας… άρχισε από την Πέμπτη, όταν οπαδοί της ΑΕΚ, πολλοί σε αριθμό (200-250) και με διακριτικά της ομάδας τους, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην περιοχή της Ομόνοιας, έκαναν επίθεση προς τα γραφεία του Πανελλήνιου Σ.Φ. ΠΑΟΚ.
Οι οπαδοί της Ενωσης, μάλιστα, έφτασαν ένα στενό από τα γραφεία του κλαμπ και εκεί είχαν για αρκετή ώρα… μάχες με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επίσης ήταν ισχυρές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή, αφού η αστυνομία είχε φροντίσει γι’ αυτό με τη δυναμική παρουσία της, καθώς ο στόχος ήταν να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο (να έρθουν σε επαφή οι δύο πλευρές δηλαδή).
Ετσι, οι ΑΕΚτζήδες αναλώθηκαν σε μάχες με την αστυνομία για αρκετή ώρα, προσπαθώντας, ευτυχώς χωρίς επιτυχία, να φτάσουν έως τα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων του ΠΑΟΚ.

eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου