Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συναγερμός στην 1η Μοίρα Καταδρομων : Στρατιώτης άρχισε να πυροβολεί και ύστερα προσπάθησε να διαφύγει- ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καταδρομέας της 1ης ΜΑΛ στην Κρήτη, πυροβόλησε κατά κτιρίων, και με ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να διαφύγει. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στην Στρατονομία που τον συνέλαβε.

Ο οπλίτης που προκάλεσε το επεισόδιο στην 1η ΜΑΛ πυροβολώντας κατά κτηρίων του στρατοπέδου, είχε φύγει το πρωί από το σπίτι του μια που είναι κάτοικος Κρήτης, λέγοντας στους δικού του ότι “πάω να εκτελέσω το καθήκον μου”.
Ο Καταδρομέας όπως ανέφεραν από το ΓΕΣ στην ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία όπως είπαν δεν είχαν ενημερωθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις! Αυτό βέβαια προκαλεί ερωτήματα για την επάρκεια των ψυχολογικών τεστ που γίνονται. Ή και για την αριθμητική επάρκεια των ψυχολόγων -ψυχιάτρων του στρατού. Πόσοι είναι στις μονάδες και στις κατατάξεις και πόσους μπορούν σωστά να ελέγξουν;
Είναι θαύμα ότι δεν είχαμε θύματα.
Κατά τ΄ άλλα όπως λέει το ΓΕΣ “όλα εξαιρετικά”, αν και η λίστα των ατυχών περιστατικών τους τελευταίους 12 μήνες έχει πιάσει δεύτερη σελίδα όπως αναφέρει και το σαιτ militaire.gr.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
 

Πληροφορίες από το militaire.gr και το enikos.gr
Σταύρου Μάριος
Απογευματινή Φρουρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου