Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας με αυτοθυσία συνέλαβε διαρρήκτη στο Δάσος Χαϊδαρίου


Για έναν μάχιμο αστυνομικό ακόμη και εκτός υπηρεσίας, ο οποίος τα έβαλε με διαρρήκτες, τα ξημερώματα του Σαββάτου και παρόλο τον τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, συνέλαβε έναν από τους δράστες, στην περιοχή του Δάσους Χαΐδαρίου, μας ενημέρωσε αναγνώστης με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.
Σύμφωνα με το μήνυμα, ο αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Δυτικής Αττικής, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας αντιλήφθηκε δύο διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν εισβάλει σε δύο μεζονέτες στην περιοχή του Δάσους Χαϊδαρίου, τους καταδίωξε πηδώντας πάνω από μαντρότοιχους και κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν από τους δράστες.
Ο δράστης σύμφωνα με τον αναγνώστη μεταφέρθηκε στο Τ.Α Χαϊδαρίου, την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε αναβολή για σήμερα. Παράλληλα, όπως επισημαίνει, ο αστυνομικός ενημέρωνε όλα τα κέντρα σχεδόν ταυτόχρονα με απίστευτο συντονισμό και έδινε σαφείς οδηγίες για την αναζήτησή του δεύτερου, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από την αστυνομία η σύλληψή του.
Δεν γνωρίζουμε πως ο αναγνώστης γνωρίζει τις πληροφορίες, ωστόσο, ο συλληφθείς με καταγωγή από τη Βουλγαρία διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος και εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Το περιστατικό επιβεβαιώνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ωστόσο από το Τ.Α. Χαϊδαρίου δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση.
Ο αναγνώστης στο μήνυμά του εκφράζει και την εκτίμηση του για τον αστυνομικό που με αυτοθυσία και παρά τον τραυματισμό του, κάταγμα το πόδι του, συνέχισε να καταδιώκει τους δράστες και τονίζει μεταξύ άλλων, ότι τέτοιες προσπάθειες αξίζει να αναγνωρίζονται και να γίνονται φωτεινό παράδειγμα για όλους, εμπεδώνοντας το αίσθημα της ασφάλεια σε όλους τους πολίτες.

dytikesmaties.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου