Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

SALAMIS STORM 2018: Eικόνες δέους από την πολυεθνική άσκηση ειδικών επιχειρήσεων

Εικόνες δέους από την την πολυεθνική άσκηση ειδικών επιχειρήσεων «SALAMIS STORM 2018», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο. Oι εντυπωσιακές εικόνες δέους είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας με τη συμμετοχή Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας Aleksandar Vulin και ο Υπουργός Άμυνας της Ρουμανίας Mihai - Viorel Fifor παρέστησαν στην άσκηση.

Στην άσκηση παρέστησαν επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλγαρίας Στρατηγός Andrey Botsev, ο οποίος εκπροσωπούσε και τον Υπουργό Άμυνας της Βουλγαρίας, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρουμανίας Στρατηγός Nicolae - Ionel Ciuca και ο Αρχηγός των Χερσαίων Δυνάμεων της Σερβίας Αντιστράτηγος Milosav Simovic, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του.

Παρέστησαν, επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Οι εικόνες από την άσκηση :



Πηγή: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου