Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Το Σχέδιο Χρυσοχοΐδη για τα Εξάρχεια



Η πάταξη της παραβατικότητας στα Εξάρχεια στους κύριους στόχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θέλει να αναδείξει την ιδιαιτερότητα αυτης της γειτονιά στην Αθήνα που οριοθετεί τα Εξάρχεια και να αποκατασταθεί η τάξη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Επιχείρηση Εξάρχεια έχει δυο παραμέτρους και επιμέρους αστυνομικές δράσεις.

Με στόχο την εξάλειψη του «άβατου» στα Εξάρχεια  και την καταπολέμηση της ανομίας, προετοιμάζονται μια σειρά από δράσεις, για τη σταδιακή αποκατάσταση της ομαλότητας στην περιοχή με τον σχεδιασμό αστυνομικών μέτρων.

Αναμένεται εντός του καλοκαιριού, μεταξύ άλλων, εμφανή παρουσία της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή και ενίσχυση της αστυνόμευσης στις γειτονιές. Το σχέδιο για τα Εξάρχεια περιλαμβάνει παρουσία για τις κλούβες της Αστυνομίας στις γειτονιές, ενώ σύντομα έχουν προβλεφθεί και πεζές περιπολίες Αστυνομικών  της γειτονιάς, με δικαιοδοσίες παρέμβασης.

Στο πλάνο περιλαμβάνεται και η εκκένωση των καταλήψεων, η αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα, η καταπολέμηση των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου, η διαχείριση των προσφύγων και λαθρομεταναστών στην περιοχή αλλά και η υποστήριξη των κατοίκων και η ανάπλαση της περιοχής.

nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου