Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Μανιακος καιει αυτοκινητα και μοτοσικλετες στη Λαρισα


ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
Με μανιακό που έχει βάλει στο μάτι τα σταθμευμένα οχήματα σε συνοικίες του κέντρου της Λάρισας φαίνεται πως έχουν να κάνουν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες, που κινητοποιήθηκαν για τρίτη φορά σε διάστημα περίπου δυο εβδομάδων όταν ο άγνωστος «Νέρωνας» πυρπόλησε το αυτοκίνητο μιας 49χρονης.

Ο εμπρηστής προκάλεσε πυρκαγιά στο μπροστινό μέρος του Daewoo Matiz που ήταν σταθμευμένο σε κεντρική διασταύρωση, χρησιμοποιώντας δυο φιαλίδια υγραερίου και βενζίνη στα οποία έβαλε φωτιά με αναμμένο στουπί . Χάρη σε έναν γείτονα που αντιλήφθηκε αμέσως τη φωτιά και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, αποτράπηκε η ολοσχερής καταστροφή του αυτοκινήτου το οποίο υπέστη ζημιές ύψους 1.000 ευρώ. Η ιδιοκτήτρια δήλωσε ότι δεν έχει διαφορές με κάποιον που να εξηγούν την επίθεση εναντίον της.

Η τοπική Αστυνομία και η Πυροσβεστική διέκριναν ομοιότητες στον εμπρησμό με άλλες δυο παρόμοιες περιπτώσεις. Η πρώτη από αυτές ήταν στις 11 Μαΐου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, όταν ο άγνωστος εμπρηστής παρέδωσε στις φλόγες δύο μοτοποδήλατα σε μια πυλωτή και στη συνέχεια μια μοτοσικλέτα, ένα ταξί και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης άλλης πολυκατοικίας. Όλα τα δίκυκλα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ από τα δυο οχήματα μόνο το ταξί υπέστη σοβαρές ζημιές. Δυο ημέρες αργότερα, ο ίδιος δράστης πυρπόλησε άλλα δυο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε πυλωτές στην οδό Φειδίου.

lay-out.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου