Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αφήστε τον Κόσμο να « βγάλει » αυτό που νιώθει για να μην το βρείτε αύριο μπροστά σας πιο έντονα .

Δεν είναι πλέον θέμα ανάλυσης οικονομικών δεδομένων , φιλοσοφίας και λογικών υπολογισμών … κύριοι.
Δεν είναι θέμα λογιστικών , επιβολής των σωστών μέτρων και εφαρμογής της καλύτερης οικονομικής πολιτικής … δεν το καταλαβαίνετε ;;
Δεν είναι θέμα εντός ή εκτός Ευρώ , υπέρ ή κατά της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης , δεν είναι θέμα γεωπολιτικής στρατηγικής , οικονομικών συμμαχιών ή ότι άλλο φαντάζεστε για να προωθήσετε τα προσωπικά σας ή όχι συμφέροντα
Είναι κάτι πιο βαθύ , κάτι … που δεν το αντιλαμβάνεσαι εάν δεν το νιώσεις
Δεν το αντιλαμβάνεσαι εάν δεν έχεις πεινάσει , εάν δεν έχεις υποφέρει , εάν δεν έχεις στερηθεί .
Αυτό που θα καθορίσει την επιλογή και το αποτέλεσμα … κύριοι
Είναι το ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ της κοινωνίας …. η απόλυτη πυξίδα .
Τίποτα άλλο !!
Τίποτα άλλο δεν τους επηρεάζει ..ούτε ο φόβος , ούτε ο τρόμος , ούτε τα οικονομικά συμφέροντα , ούτε οι κομματικές επιθυμίες και σκοπιμότητες , ούτε καν το προφανέστατο που του παρουσιάζετε έντεχνα σε σχέση με το συμφέρον τους.
Οι παρακινούμενοι με το ένστικτο επιβίωσης … δεν είναι δεκτικοί παραπειστικότητας , δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις , να τους πλανέψεις ή να τους εξαγοράσεις .
Ναι , μπορείς να τους κάνεις προσωρινά να κλάψουν , να σκύψουν το κεφάλι , να νιώσουν απελπισία , να γονατίσουν , αλλά … δεν θα είναι η πρώτη φορά .
Έτσι , μόλις συνειδητοποιήσουν ότι και αυτό .. από εσένα που τους στέρησες τόσα .. προέρχεται … θα τους αγανακτήσεις περισσότερο.Η πίεση της λιτότητας που έχει ασκηθεί στην Ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια κυρίως , κύριοι, είναι τεράστια .Η κοινωνία πλέον είναι καζάνι που κυριολεκτικά βράζει , αντανακλώντας την αποτυχία των πολιτικών λιτότητας που επικράτησαν και πασχίζουν να συνεχίσουν στην Ε.Ε. Αφήστε αυτό το ένστικτο να δείξει μια νέα κατεύθυνση για το καλό, όχι μόνο της Ελλάδος , αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης .Εάν είστε έξυπνοι , θα επιδιώκατε να εκφραστεί όσο το δυνατόν απερίσπαστο και καθαρό.Εάν είστε έξυπνοι θα το βοηθήσετε να εκφραστεί για να διορθώστε τις συντεταγμένες σας .Εάν όμως , για άλλη μια φορά , καταφέρετε – με τα κόλπα που ξέρετε – να το συμπιέσετε ακόμα περισσότερο .ΤΌΤΕ η επόμενη φάση των εξελίξεων , η επόμενη κοινωνική έκρηξη κύριοι , θα κάνει την ατομική βόμβα να μοιάζει με παιδικό παιχνίδι .
. .. και τότε θα είναι αργά για να σεβαστείτε την δύναμη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και να ζητήσετε συγνώμη .
Τότε πλέον ,θα είστε κατηγορούμενοι κύριοι , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .



ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου