Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μητέρα αστυνομικού στέλνει επιστολή στο policenet.gr


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ
Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστριας που εστάλη στο policenet.gr

"Ως μητερα αστυνομικού θα ηθελα μεσα απο την ιστοσελίδα σας να θιξω κάτι που όπως είδα δεν το έκανε κανενας δημοσιογραφός ή άλλος φορέας τις τελευταίες μέρες.
Το Σαββατοκυριακο που μας πέρασε είδα τις φωτογραφίες ενός πολύ νεαρου αστυνομικού που ανεβάσατε στο policenet, με επίδεσμο στο χερακι του, λόγω εγκαυμάτων από μολοτοφ που του έριξαν στο κέντρο της Αθηνας.

Και το δικο μου το παιδι έχει περίπου την ίδια ηλικία με αυτο το παλικαρι και υπηρετει επίσης στα ΜΑΤ.
Δεν μπορω λοιπόν παρα να απορω, σαν μανα αλλά και σαν πολίτης, γιατι κανενα κανάλι και καμια εφημεριδα δεν αναφερετε σε αυτα τα παιδια που τοσο συχνα τα καινε και τα χτυπούν όταν αυτα προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο τους, κάνοντας ότι τους λένε οι προϊσταμενοι τους.
Αν δεν έιχε καει αυτος ο νεαρος αστυνομικός, αλλά κάποιος άλλος νέος που απλά παιρνουσε τυχαια από το σημείο της επίθεσης, είμαι βεβαιη πως η ειδηση θα ακουγόταν παρα πολυ.
Επισης αν απο λαθος των αστυνομικών τραυματιζόταν κάποιος αλλος, τοτε όλοι θα εγραφαν και θα ελεγαν πραγματα για μερες και οι πολιτικοι θα εβγαιναν να το καταδικάζουν.
Ειμαι πραγματικα αγανακτισμένη και θελω να σας ρωτησω. Το δικο μου παιδί, που τυχαίνει να ειναι αστυνομικός είναι κατωτερο από αλλα;

Αξιζει λιγοτερο σαν ανθρωπος;
Γιατί κανεις δεν ενδιαφερεται για αυτον και τους συναδελφους του;
Γιατι όταν καιγεται το παιδι μου αυτο θεωρείται κατι φισιολογικο και αναμενόμενο; 
Τα παιδια αυτα τελικά είναι αναλώσιμα; ή μηπως τα πληρωνουν για να τις τρώνε και μετα δεν τρέχει τίποτα.
Σαν μανα ευχομαι κανενα παιδί να μην πάθει ποτε τίποτα. Ελπιζω όμως κάποτε να αγκαλιασουμε όλα τα νεα παιδια αυτης της χώρας με τον ίδιο τρόπο και με αντικειμενικη σταση.

Σας ευχαριστω πολύ"
πηγ:policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου