Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Λιβαδειά: Δωρεά στολές για τους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Λιβαδειάς και

Δωρεά στολών στη ΔΙΑΣ Λιβαδειάς και Θηβών, πραγματοποίησε ο μεγαλύτερος παραγωγός σιδηρονικελίου στην Ευρώπη και ένας από τους πέντε μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως, που εδρεύει στην Ελλάδα.

image

Αγορά και διάθεση στολών στα 21πληρώματα, Αστυνομικούς οι οποίοι υπηρετούν στη ΔΙ.ΑΣ Λιβαδειάς και ΔΙ.ΑΣ Θηβών πραγματοποιησε η Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ.

Εκ μέρους της ΛΑΡΚΟ ο Δ/ντής Μεταλλίων Νοτίου Ελλάδος Σπύρος ΠΟΥΛΑΚΗΣ Σπύρος, και ο Δ/ντής Μεταλλίων Αγίου Ιωάννου, Χρήστος ΚΟΤΑΚΗΣ, παρέδωσαν (15/3) τις στολές στον Αστυνομικό Δ/ντή Δ.Α. Βοιωτίας Μιχάλη ΤΣΑΤΣΗ, παρουσία εκπροσώπων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και Αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ Λιβαδειάς.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Υ.Β. εκ μέρους των Αστυνομικών της Δ.Α. Βοιωτίας, ευχαρίστησαν τη Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ για τη χορηγία, σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία και βγαίνουν ένστολο προσωπικό.
«Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αφενός αναπτερώνουν το ηθικό των Αστυνομικών και αφετέρου ενδυναμώνουν την αίσθηση του καθήκοντος» επεσήμαναν οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου