Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η οδός Μακαρίου μετονομάζεται σε «Παλληκαρίδη», η οδός Ναυπλίου σε «Πανανά»

Layout 1

Όχι μόνο προτομές θα στήσει στον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη ο Δήμος Άργους, αλλά θα δώσει το όνομά τους και σε δύο βασικούς δρόμους της πόλης.

Με εισήγηση του Δημήτρη Καμπόσου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μετονομάσει την οδό Ναυπλίου σε οδό Κ. Πανανά και την οδό Μακαρίου σε οδό ΕΥ. Παλληκαρίδη.

Στην περιοχή όπου οι δύο δρόμοι συναντιούνται, εκεί όπου πρόσφατα φτιάχτηκαν παρτέρια, θα τοποθετηθούν οι προτομές τους.

Την αντίθεσή του στο να αντικατασταθεί ο Εθνάρχης Μακάριος με τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη εξέφρασε ο Δημήτρης Νικητόπουλος. Πάντως, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι κάποιος άλλος δρόμος θα ονομαστεί σε «Μακαρίου» χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος.

Τα αποκαλυπτήρια των προτομών θα γίνουν στις 3 Μαϊου και με έξοδα του Δήμου θα μεταβεί από την Κύπρο στο Άργος η αδελφή του Παλληκαρίδη.

Για περίπου μία ώρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Καμπόσος πρόβαλε ντοκιμαντέρ και έβγαλε λόγο για τα τιμώμενα πρόσωπα προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σκεπτικό της πρότασής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου