Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Αναρχικοί «πανηγυρίζουν» επειδή έκαψαν τζιπ του στρατού

Αναρχικοί «πανηγυρίζουν» επειδή έκαψαν τζιπ του στρατού

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Indymedia, εισέβαλαν στη στρατιωτική εγκατάσταση το Σάββατο 25/6, κοντά στο σημείο που είχε εκτελεστεί ο Νίκος Μπελογιάννης, και έκαψαν ένα στρατιωτικό τζιπ

Ομάδα αναρχικών με την ονομασία Συμβούλιο Αναρχικής Δράσης «Γράκχος Μπαμπέφ» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στρατιωτικού τζιπ σε εγκατάσταση του στρατού στου Γουδή.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Indymedia, εισέβαλαν στη στρατιωτική εγκατάσταση το Σάββατο 25/6, κοντά στο σημείο που είχε εκτελεστεί ο Νίκος Μπελογιάννης, και έκαψαν ένα στρατιωτικό τζιπ.

Η ανάρτησή τους:
Το βράδι του Σαββάτου 25/6 διεισδύσαμε σε μια εγκατάσταση του εθνικού στρατού στο Γουδί, κοντά............................................................................................................................................................................................Οι «θυσίες» γίνονται για την τιμή του «Έθνους». Ο στρατός είναι ταγμένος να υπερασπιστεί αποκλειστικά την κρατική και καπιταλιστική κυριαρχία.

ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ - ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ
ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Συμβούλιο Αναρχικής Δράσης «Γράκχος Μπαμπέφ»



Δυστυχώς τέτοιες ειδήσεις μου προκαλούν ανησυχία και μάλιστα για το ότι αποτολμούσαν μια πετια πράξουν μαζί με αλλοδαπούς όπως δηλώσαν οι ίδιοι. Κάποτε μια τέτοια ενέργεια δεν θα την αποτολμούσαν μια που θα είχε πολύ μεγάλο κίνδυνο. Όμως τώρα μετά από αυτήν έχει γινει η αρχή και ένας θεός ξέρει τι θα ακολουθήσει αν δεν αλλάξει η επιχειρησιακή ετοιμότητα των μονάδων του Ελληνικού Στρατού ακόμα και στο λεκανοπέδιο πάρα της ελλειψης προσωπικού.  Καλή περίοδο της ειρήνης αλλά ο Στρατός μας θα πρέπει να παραμένει πάντως σε υπηρεσιακή ετοιμοτητα. 

ΥΓ: Να θυμίσω ότι το στρατόπεδο στο Γουδί συνορεύει με το αντικαρκινικό νοσοκομείο παίδων Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη μάλλον τα συντροφιά του Λαϊκού αγώνα δε σκέφτηκαν ότι με αυτή τους την πράξη θα μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε κάποια παιδάκια που νοσηλεύονται σε αυτό με καρκίνο στον πνεύμονα μια που οι τοξικοί καπνοί από την καύση του οχήματος δεν θα τους έδωσαν την υπόσχεση τους προς τα πού θα κατευθυνθούν ούτε θα μπορούσαν να είναι σίγουρη για το εάν θα προκαλούσαν πυρκαγιά στον περιβάλλον χώρο του στρατοπέδου. Άλλα αυτά είναι ψιλά γραμματα για τους βοριοπροαστιοτες θαμώνες της πλατιάς Εξαρχείων
  
Μάριος Σταυρου
Απογευματινή Φρουρά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου