Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Παρουσιάστηκε ο 22άχρονος αντιεξουσιαστής δράστης της επίθεσης στο Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών

Εμφανίστηκε και ενημερώθηκε η Ανακρίτρια η οποία έχει αναλάβει τη δικογραφία της υπόθεσης.

Εμφανίστηκε στο ΑΤ Δραπετσώνας (20/09) ο 22άχρονος τα στοιχεία του οποίου είχαν ταυτοποιηθεί στην ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία είχαν αιφνιδιάσει τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών (29/08) μετά το τέλος πορείας στο κεντρο της Αθήνας, και του είχε καταφέρει βίαια χτυπήματα στο κεφάλη. Κατά τη διαφυγή του ο νεαρός είχε αποσπάσει το καπέλο της στολής του Αξιωματικού της ΕΛΑΣ.

Ο νεαρός, ο οποίος είχε κατά το παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές, και έδινε το παρόν στο ΤΑ Δραπετσώνας, είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί (10/09) κι ενώ είχε ταυτοποιηθεί και είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα. Ωστόσο την περασμένη Τρίτη (20/09) κι ενώ γνώριζε ότι αναζητείται, εμφανίστηκε στο Τμημα Ασφαλείας, για να δώσει το παρόν για τις παραιότερες εκκρεμείς του υποθέσεις, και συνελήφθη, δυνάμει του νέου σε βάρος του εντάλματος το οποίο σε βάρος του είχε εκδοθεί. Ενα τατουαζ που φέρει στο πόδι, αδιαμφισβήτητη απόδειξη και ταυτοποίηση της παρουσίας του με τη συμμετοχή του στη βίαιη επίθεση σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή Γιώργου Διαμαντόπουλου.

Για την εμφάνιση του 22άχρονου, ενημερώθηκε η αρμόδια Ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση και έχει κινηθεί η προβλεπόμενη εκ του Νόμου διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου