Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

«Μερα παρά μέρα επεισόδια στο Πολυτεχνείο, τραυματίες Άστυνομικοί.. Πραγματικά κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του! Οι διμοιρίες, άριστα»!

..»με επιμονή των δοκιμων πολιτοφυλακων, να μπουν στο κλειδωμένο Πολυτεχνείο-.. μολότοφ, φωτοβολίδες και πετρες στους αστυνομικούς των ΜΑΤ μη τυχών και εισβάλουν στο ανεξάρτητο κρατίδιο των Εξαρχείων.. κατάφεραν να τραυματισουν δυο από αυτούς, μετά επέστρεψαν ως ήρωες στη κεντρική πλατεία.. θα μπορούσε να είναι κακογραμμένο μυθιστόρημά που περιγράφει σύγκρουση στα σύνορα δύο κρατών.. ειναι δυστυχώς η πραγματικότητα»..


Σχόλιο Αστυνομικου για τα «προγραμματισμένα» επεισόδια (25/09-23.00) οργανωμένης ομαδας αυτοπροσδιοριζόμενων στον αντιεξουσιαστικό χωρο, στην περιοχη των Εξαρχείων εξωτερικά του Πολυτεχνείου με στόχο τις Αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εκτελούν στατική υπηρεσία.

«Απο τις 23:00 εχθες (με επιμονή των δοκιμων πολιτοφυλακων, να μπουν στο κλειδωμένο Πολυτεχνείο) μέχρι τις πρώτες πρωινές που επιδιδονταν στο Σαββατιάτικο happening….. δηλαδη…. να καίνε δημόσια και ιδιωτική περιουσία και να κάνουν επιθέσεις με μολότοφ, φωτοβολίδες και πετρες στους επεκτατικους αστυνομικούς των ΜΑΤ μη τυχών και εισβάλουν στο ανεξάρτητο κρατίδιο των Εξαρχείων, οι πολιτοφυλακες του κρατιδίου πέτυχαν το σκοπό τους καθώς κατάφεραν να τραυματισουν δυο από αυτούς, μετά επέστρεψαν ως ήρωες στη κεντρική πλατεία όπου έκαναν ότι κάνουν συνήθως……..
Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα κακογραμμένο μυθιστόρημά που περιγράφει μια σύγκρουση στα σύνορα δύο κρατών…. Αλλά όχι….

Είναι δυστυχώς η πραγματικότητα….μερα παρά μέρα επεισόδια στο πολυτεχνείο, τραυματίες αστυνομικοί, καταστροφη περιουσίας και ένα τσούρμο να δρα και να διαπράττει εγκλήματα ανενοχλητο…… και να κρατάει ένα μέρος του κέντρου της Αθήνας κλειστό!
Πραγματικά κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του!
…..Οι διμοιρίες πάντως την κάνουν άριστα
…..Απο τύχη μέχρι στιγμής δεν έχουμε νεκρό συναδελφο
…..τα υπόλοιπα συμπεράσματα….. Κατά πάντως υπευθύνου…. Ή και ανεύθυνου….

Δεν ξέρω…..

_________

*Αστυνομικός ΔΑΕΑ/ΔΥΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου