Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η διαφωνία για «φωτογραφικά» Π.Δ. αιτιολογούν την παραίτηση του Αρχηγού Π.Σ.

Σε επιστολή προς τον πολιτικό προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Σώματος, αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Τόσκα, η αιτιολογική παράθεση για τους λόγους της παραίτησης του Αρχηγού.
Την παραίτησή του, με επιστολή του προς τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, παραιτήθηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς. Συμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου, σε επιστολή του προς τον Νίκο Τόσκας, έχει παραθέσει αναλυτικά τια αιτιάσεις του, αναφορικά με την απόφασή του να προχωρήσει στην παρίτησή του, «εξαιτίας διαφωνιών για το ενιαίο βαθμολόγιο του Πυροσβεστικού Σώματος».

Η αναπλήρωση του κενού στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος με την παρίατηση του Αντιστρατήγου Ιωαννη Καρατζιά αναμένεται με τη σύνοδο του ΚΥΣΕΑ, τη Δευτέρα με (26/09) την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ και θα ακολουθήσουν τακτικές αναπληρώσεις θέσεων, όπως αυτές προκύψουν σε πλήρωση του οργανογράμματος διοίκησης του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι τις επερχόμενες τακτικές κρίσης τον Ιανουάριο (01/’17).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου