Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ωραιόκαστρο, ΘΣΝ: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε διασώστες του ΕΚΑΒ

Δυστύχημα με δύο νεκρούς και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ακόμη διαβιουντων λαθρομεταναστών στο Κέντρο Κράτησης, στη Συμμαχική Οδό όταν παρασύρθηκαν από ΙΧ. Άγρια επεισόδια ακολούθησαν στο κέντρο κράτησης στις αποθήκες Φέσσα.

Διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μητέρα και το ανήλικο παιδί της ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ένα ακόμα ανήλικο (16/10-20.30), διαβιουντες στο Κέντρο Κράτησης λαθρομεταναστών στις αποθήκες Φέσσα.

Οι λαθρομετανάστες υποχρέωσαν τον οδηγό του πολυτελούς τζιπ να σταματήσει και τον ανάγκασαν να αποβιβαστει δια της βίας, τον λήστεψαν, τον προπηλάκισαν και εν συνεχεία έκαψαν το αυτοκίνητο του.

Ο 75άχρονος οδηγός, την τελευταία στιγμή, απομακρύνθηκε από τους φρουρούς του Κεντρου Κράτησης και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο. Το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ελαβε σήμα για τροχαιο με παράσυρση και μολις το πλήρωμα έφτασε στο σημείο δέχθηκε επίθεση και υποχρεώθηκε σε φυγή. Οι μηχανές της ΔΙΑΣ και κλούβες των ΜΑΤ μετεβησαν στο χωρο για να αποκαταστήσουν την τάξη. Ωστόσο στο Κέντρο Κράτησης ηταν σε εξελιξη επεισόδια μεταξύ των διαβιουντων λαθρομεταναστών.


Ο 75άχρονος οδηγός, την τελευταία στιγμή, απομακρύνθηκε από τους φρουρούς του Κεντρου Κράτησης και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο.


Οι μηχανές της ΔΙΑΣ και κλούβες των ΜΑΤ μετεβησαν στο χωρο για να αποκαταστήσουν την τάξη. Ωστόσο στο Κέντρο Κράτησης ηταν σε εξελιξη επεισόδια μεταξύ των διαβιουντων λαθρομεταναστών.


Το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ελαβε σήμα για τροχαιο με παράσυρση και μολις το πλήρωμα έφτασε στο σημείο δέχθηκε επίθεση -σύμφωνα με πληροφορίες- τους επιτέθηκαν μεταξύ άλλων και με μαχαίρια και υποχρεώθηκε σε φυγή. Ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενω υλικές ζημιές προκάλεσαν οι λαθρομετανάστες και στο ασθενοφόρο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε μόνο το νεκρό αγόρι. Ωστόσο σε απόσταση ασφαλείας, παραμένουν ασθενοφόρο ώστε να παραλάβουν τη νεκρή γυναίκα και το δεύτερο παιδί που παραμένει ελαφρά τραυματισμένο στο σημείο του τροχαίου.


Φωτογραφικό υλικό από το χώρο των επεισοδίων στο Κέντρο Κράτησης της αποθήκες Φέσσα στη Θεσσαλονίκη.







___________
* oraiokastro24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου