Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή Αστυνομικού: Προς μαϊμού τρομοκράτες: Σταματήστε να τρομοκρατείτε τα περιστέρια της γειτονιάς και μετράτε ανάποδα

Αποτέλεσμα εικόνας για ιπποκρατους βομβα

Είναι πλέον τόσο ξεκάθαρες οι σκοπιμότητες και τα οφέλη ενός ¨μπουμ ¨ σε μια αυλόπορτα, που αρχίζουμε να λυπούμαστε τα περιστέρια και τις γάτες που τρομαγμένα δεν ξέρουν που να κρυφτούν.
Παρά του ότι γνωρίζουμε ότι οι δράσεις ψυχολογικά ασταθών ατόμων, δεν είναι για γέλια, ας δούμε το φαινόμενο κι από μια άλλη πλευρά.
Δείτε τα ¨κέρδη ¨ από την έκρηξη μιας βόμβας σαν αυτή που έσκασε πρόσφατα στην Ιπποκράτους, που μπορεί να φτιάξει κάποιος εύκολα και να πει ότι είναι ο οποιοσδήποτε.

1. Συνεχίζει να είναι απαραίτητη η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ ( απασχόληση προσωπικού, νυκτερινά – παρακολουθήσεις, επιδόματα κτλ

2. Τονίζεται το άβατο των Εξαρχείων, ώστε να μην ανακοπεί η ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, φυγόδικων, παράνομων μεταναστών, ανασφάλιστων οχημάτων, κ.α

3. Iισχυροποιείται (;) ο ρόλος των «Ένοπλων Ομάδων Πολιτοφυλακής», που ως άλλες υπηρεσίες ασφαλείας και κυνηγοί της διαφθοράς, φυλάσσουν λέει τα Εξάρχεια και κάνουν …¨χρυσές δουλειές¨ και που έχουν αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του 36χρονου Αιγύπτιου εμπόρου ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι».

4. Μπαίνει φρένο στην απομάκρυνση των αστυνομικών από την φύλαξη επισήμων, ενώ παράλληλα κάποιοι ¨τρίβουν τα χέρια τους ¨ αφού νιώθουν πιο βέβαιοι για την απομάκρυνση του Υπουργού προστασίας τους Πολίτης.

5. Ο εκπρόσωπος της κάθε αντιπολίτευσης θα καταδικάσει την επίθεση λέγοντας π.χ ότι συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών στην προκειμένη, ή θα κατηγορεί την κυβέρνηση για ανικανότητα ως συνήθως.

6. Θα φοβηθούν ( τάχα μου ) οι ανώτατοι δικαστές και θα επηρεαστούν ( σύμφωνα με αυτούς που αυτό θέλουν ) στην απόφασή τους περί συνταγματικότητας ή όχι του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειας, ανοίγοντας τον δρόμο για ¨ χαλάρωση του θέματος ¨

7. Οι δικαστές θα τονίσουν με στιβαρότητα και σθένος ότι είναι ατρόμητοι, ισχυροποιώντας την αίσθηση περί ανεπηρέαστης δικαιοσύνης έναντι του ζαλισμένου λαού.

8. Τηλεοράσεις, sites ειδήσεων, εφημερίδες κτλ, γεμίζουν με ρεπορτάζ αναλύσεις, σενάρια και εκατοντάδες δημοσιογράφοι, τεχνικοί, βγάζουν το ψωμί τους και θρέφουν τις οικογένειες τους σε μια εποχή λιτότητας και κρίσης

9. Η προσοχή του λαού αποστρέφετε, π.χ από το προσφυγικό, από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ξεχνάει τις μειώσεις στις συντάξεις, δεν βλέπει την κατάθεση του προϋπολογισμού και το όχι του Σόιμπλε στο κούρεμα του Χρέους, ¨ξεχνάει ¨και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ κ.α

10. Διατηρούν τους ψήφους από τον χώρο των αναρχο-μπαχαλάκηδων. ( … ή δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμη και όταν παρανομούν ή απλά ζητάμε δίκαιη δίκη ) είχε πρόσφατα δηλώσει …κάποιος.

11. Φανοποιεία, τζαμάδες, ελαιοχρωματιστές, συνεργεία αυτοκινήτων κ.α, θα έχουν ένα επιπλέον μεροκάματο.

Η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Κάθε φορά λοιπόν που θα έχουμε ( ελπίζουμε ποτέ ) τέτοια φαινόμενα, ας βλέπουμε τις σκοπιμότητες και δη τα πραγματικά κίνητρα, ώστε να εντοπίζουμε τους ηθικούς αυτουργούς.

Οι αστυνομικοί όμως, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Πιστεύουμε να αντιληφθήκατε ποιοι τοποθέτησαν την βόμβα ΚΑΙ στην Ιπποκράτους .... γιατί απλά , δεν θα τους ξαναδείτε.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.police@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου