Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τι διαβίβασε ο διοικητής της ΥΑΤ και πότε έπεσε σιγή ασυρμάτου, "Θ' ανατραπεί το λεωφορείο..."


Ένας δραματικός και ακατανόητος διάλογος εγινε ανάμεσα στον Αξιωματικό και επικεφαλής της διμοιρίας που μέλος ψέκασε τους συνταξιούχους  και τον διοικητή της ΥΑΤ  που ήταν στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ όπως τον ανέφερε το bloko.gr.

Σημειώνουμε ότι "κατά τύχη" ο διοικητής της ΔΑΕΑ απουσίαζε χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος ή αίτηση απουσίας του. Αυτό είναι η τρίτη φορά που καταγράφετε κατή τετοιο . "Συμπτωματικά" και τις τρεις υπήρξε επεισόδια με έντονη πολιτική κραδασμούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αυτος ειναι ο διάλογος μέσω ασυρμάτου:

αξιωματικός ΜΑΤ: Θ' ανατραπεί το λεωφορείο. Πρέπει να κάνουμε περιορισμένη χρήση
διοικητής ΜΑΤ: Μείνετε ως έχετε...
(Μεσολαβούν λίγα δευτερόλεπτα)
αξιωματικός ΜΑΤ: Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Θα υπάρξουν τραυματισμοί. Επαναλαμβάνω Πρέπει να γίνει περιορισμένη χρήση...
διοικητής ΜΑΤ: ............ 

Άκρα του τάφου σιωπή. 

Αυτη η σιγεί ασύρματου από πλευράς κέντρου επιχειρήσεων ειναι ύποπτη και επικινδυνη. Ύποπτη γιατί καταδεικνύει ότι εκείνη την κρίσιμη στιγμή καποιοι προτίμησαν να κρατήσου το στόμα τους κλειστο ώστε να μην χρεωθούν την οποιαδήποτε εξελίξει στην διαχείριση του συμβάντος, Και επικίνδυνη για τη εκείνη την στιγμή με βάσει της δραματικές διαβιβάσεις του Αξιωματικού της ΥΑΤ υπαρχει θέμα για την ασφαλεια των στελεχών της Ελ.Ασ. και των πολιτών που διαμαρτυροταν. 

Ποιοι ειναι αυτοι που για να προστατέψουν τα αστερία στους ώμους τους παίζουν με την ασφαλεια τον αστυνομικών και των πολιτών;

 Μάριος Σταύρου
Απογευματινή Φρουρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου