Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Βασίλης Σαραλιώτης: «Περιμένω δικαίωση. Είμαι αθώος, έχει αποδειχθεί»

 

Διακόπηκε για τις 23 Δεκεμβρίου, η δίκη για την υπόθεση Γρηγορόπουλου με κατηγορούμενους τους Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.


Ο Βασίλης Σαραλιώτης μιλάει για πρώτη φορά- στο NantiaReport.gr- από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008. Το πρωί (30/11) βρέθηκε στο Εφετείο Λαμίας- για μια ακόμα δίκη– την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, στην οποία παρακάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Νωρίτερα (30/11), αίτημα αναβολής κατέθεσε, εκ μέρους της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος πολιτικης αγωγής Νίκος Κωνσταντόπουλος, επικαλούμενος την κακη ψυχολογική κατάσταση της εν διαστάσει τέως συζύγου του και μητέρας του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου καθώς και της κόρης τους, από τον πρόσφατο θάνατο -στις 18 Νοεμβρίου- του πατέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας, στην επιχειρηματολογία του εξέφρασε ένσταση στην αναβολή της δικής (έχουν προηγηθεί τρεις διακοπες) ζητώντας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες καθώς ο Επαμεινώνδας Κορκωνεας, παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού.

Ο έτερος συνήγορος του Βασίλη Σαραλιώτη, Θ. Καραΐσκος, συνηγόρησε στο αίτημα της πολιτικής αγωγής , αναγνωρίζοντας τις αιτιάσεις που κατατέθηκαν.

Το Δικαστήριο διέκοψε, και αποφάσισε να απορρίψει μεν το αίτημα της αναβολής, διέκοψε όμως την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 23 Δεκεμβρίου.

nantiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου