Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Με καπνογόνα στη συγκέντρωση οι ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας (ΦΩΤΟ)

Με καπνογόνα, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας από όλη την Ελλάδα στην προγραμματισμένη συγκέντρωση πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας απαιτώντας να εφαρμοστεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας το μισθολόγιο τους. Μετά την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ακολούθησε πορεία. Πρώτος Πυροσβεστικό Σταθμός Αθηνών οπού στεγάζεται και το αρχηγείο του ΠΣ, το Υπουργείο Οικονομικών, όπου θυροκολλήθηκε το ψήφισμα και η απόφαση του Σ.τ.Ε. για τους μισθούς μας. Η πορεία κατέληξε στη Βουλή των Ελλήνων, όπου δόθηκε στους εκπροσώπους του Προέδρου της Βουλής, το παραπάνω υλικό.
«Ζητάμε να εφαρμοστεί η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ και να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε. Είμαστε στην πλατεία Συντάγματος και δεν κλείνουμε κάποιο δρόμο, γιατί δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε τους πολίτες»,Δηλώνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.
Δυναμική ήταν και η παγούρια των Εθελοντών Πυροσβεστών που παραβρέθηκαν για να εκφράσουν την συμπαράσταση στου έμμισθους συναδέλφους τους και να διαμαρτυρηθούν για την απαξιωτική συμπεριφορά της πολίτικης ηγεσίας του ΠΣ προς τον θερμό τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου